|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Autor |
Zpráva |
jvalasekcz
|
Cena výměny ložisek
Zdravím ve spolek, kolik je běžná cena za výměnu 2 zadních ložisek na felicii + práce samozřejmě. Platil jsem docela dost a zajimalo by mne, kolik je běžná taxa... Díky.
|
28.5.08, 14:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Cena výměny ložisek
jvalasekcz píše: Zdravím ve spolek, kolik je běžná cena za výměnu 2 zadních ložisek na felicii + práce samozřejmě. Platil jsem docela dost a zajimalo by mne, kolik je běžná taxa... Díky.
o je těžko říct sada ložesek na jedno kolo stojí max 700 kč, kdybych u toho spal tak dvě hodiny, ceny za práci různé 100-500, tak max 1700, když vše dobeře jde ta umě i za 700 komplet jedno kolo , ale to fakt kolikrát nevíš co tě potká v tom kole miloš
|
28.5.08, 16:23 |
|
|
Kristensen
|
slovacek.milos píše: jvalasekcz píše: Zdravím ve spolek, kolik je běžná cena za výměnu 2 zadních ložisek na felicii + práce samozřejmě. Platil jsem docela dost a zajimalo by mne, kolik je běžná taxa... Díky. o je těžko říct sada ložesek na jedno kolo stojí max 700 kč, kdybych u toho spal tak dvě hodiny, ceny za práci různé 100-500, tak max 1700, když vše dobeře jde ta umě i za 700 komplet jedno kolo , ale to fakt kolikrát nevíš co tě potká v tom kole miloš
Nedávno jsem to dělal na Ventu, stejný ložiska a postup práce jako na fávu a feldě, Sada ložiska na jedno kolo (dvě kuželová ložiska) 630,- a za jedno kolo cca 100,- takže celkem za obě kola nějakejch 1460,- kolem a dokola
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
28.5.08, 19:26 |
|
|
spartra
|
no jěště dodám je ložisko a ložisko že
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
29.5.08, 17:22 |
|
|
Kristensen
|
spartra píše: no jěště dodám je ložisko a ložisko že
No to sice máš pravdu ale to co jsem psal já je origo ale z normální prodejny, kdybych pro něj šel tady do autorizovanýho Škoda tak cena je až dvojnásobná !!!!!!!!!! Takže nejen ložisko a ložisko ale prodejce a prodejce
|
30.5.08, 07:56 |
|
|
jvalasekcz
|
no tak to jsem měl asi celkem normální. Platil jsem 1600 Kč. Jen se mi to zdálo nějak moc, myslel jsem, že ložiska jsou levnější...
|
3.6.08, 10:46 |
|
|
Kristensen
|
jvalasekcz píše: no tak to jsem měl asi celkem normální. Platil jsem 1600 Kč. Jen se mi to zdálo nějak moc, myslel jsem, že ložiska jsou levnější...
No tak pokud ti to přišlo hodně, tak se škodovek drž zuby nechty, protože pak by sis mohl koupit nějaký cizí auto a když by jsi měl měnit ložisko tak by tě to mohlo nemile překvapit, ty ceny jsou v podstatě od zhruba 300,- až po třeba 3500,- za jedno ložisko na nějakou cizí značku auta.
|
3.6.08, 18:14 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kristensen píše: No tak pokud ti to přišlo hodně, tak se škodovek drž zuby nechty, protože pak by sis mohl koupit nějaký cizí auto a když by jsi měl měnit ložisko tak by tě to mohlo nemile překvapit, ty ceny jsou v podstatě od zhruba 300,- až po třeba 3500,- za jedno ložisko na nějakou cizí značku auta.
No jo, je to tezky ... kamos vypravel lozisko na volvo v servisu jen za to samotny lozisko 15000 A v loziskarne necely 2000
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
3.6.08, 18:18 |
|
|
jvalasekcz
|
No to ja se jich jeste nejakou dobu drzet budu. Bohuzel Felda je posledni skodovka, u ktery plati, ze domaci znacka = nizka cena ND... Takze az se budu poohlizet po necem novejsim (a to behem roku, dvou budu, pac mam nalitano uz 220 000km), tak uz je to jedno co to bude, kdyz to teda nebude bavorák... Proste uz clovek bude jenom solit a solit, protoze novy motory sou jedna velka obdeklovana plastama v domacim prostredi nerozebiratelna pixla... Stacilo mi, kdyz mi kamos rikal, ze na Fiata Mareu dal za rozvody 5000... ja je mnel za 1500...
|
4.6.08, 14:44 |
|
|
Kristensen
|
jvalasekcz píše: No to ja se jich jeste nejakou dobu drzet budu. Bohuzel Felda je posledni skodovka, u ktery plati, ze domaci znacka = nizka cena ND... Takze az se budu poohlizet po necem novejsim (a to behem roku, dvou budu, pac mam nalitano uz 220 000km), tak uz je to jedno co to bude, kdyz to teda nebude bavorák... Proste uz clovek bude jenom solit a solit, protoze novy motory sou jedna velka obdeklovana plastama v domacim prostredi nerozebiratelna pixla... Stacilo mi, kdyz mi kamos rikal, ze na Fiata Mareu dal za rozvody 5000... ja je mnel za 1500...
No jo ale tam je taky spousta možností jestli s kladkama nebo bez a co ještě dalšího a na rozvodech bych moc nešetřil obvzláště na kvalitě a značce řemenu
|
4.6.08, 19:12 |
|
|
Kristensen
|
Když mluvíš o tom rozvodu tak když sebe postavím do role zákazníka tak si můžu konkretně na moje auto vybrat:
Napínací kladka 980,- Vodící kladka 1200,- Řemen 860,- celkem 3040,-
a nebo
Napínací kladka 2800,- Vodící kladka 1700,- Řemen 1700,- celkem 6200,-
Je to prostě jen o tom jakou chceš kvalitu a na rozvodu ložiskách brzdách a všem co se týče uložení náprav nebo řízení se moc nevyplatí šetřit, samozřejmě taky záleží na dodavatelích kolik si nahoděj, to už jsem tady jednou psal někde, třeba vstřik na feldu ve škodovce 2800,- a od dodavatele ten samej výrobce za cca 900,- nebo lambdy na feldy bejvaly i za 1400,- od Škodovky 2400,-
|
4.6.08, 19:31 |
|
|
DRYVER
|
jvalasekcz píše: Stacilo mi, kdyz mi kamos rikal, ze na Fiata Mareu dal za rozvody 5000...
5000kc za rozvody je jeste suprova cena tak cemu se divite??
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
4.6.08, 21:11 |
|
|
roguka
|
slovacek.milos píše: jvalasekcz píše: Zdravím ve spolek, kolik je běžná cena za výměnu 2 zadních ložisek na felicii + práce samozřejmě. Platil jsem docela dost a zajimalo by mne, kolik je běžná taxa... Díky. o je těžko říct sada ložesek na jedno kolo stojí max 700 kč, kdybych u toho spal tak dvě hodiny, ceny za práci různé 100-500, tak max 1700, když vše dobeře jde ta umě i za 700 komplet jedno kolo , ale to fakt kolikrát nevíš co tě potká v tom kole miloš
Dnes som kupoval ložiska a sada na jedno kolo stala 300SK a vymena jednoducha 1 hod. roboty obe kola doma.
|
2.7.08, 14:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|