|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
fábie silentblok zadní v ramení
Autor |
Zpráva |
DRYVER
|
Bukaj píše: Koukni na ceny autokelly a bude to jasné Já jsem u oktávky měnil rovnou celé rameno - vyšlo to jen o málo dráž, než silentblok a kulák, který byly v háji...
No ja prave kulak daval asi pred 2 dny novy a pri tom sem zjistil ze je steřela ta guma v tom silentbloku - takze rameno asi kupovat cele nebudu. Spis mam otazku jeste na Miloše - jestli uz tam ten silentblok z toho TT daval, nebo to pro zatim jen zjistil - abych mel jistotu ze neco koupim, vsechno rozhodim a nebude to pasovat - to by me asi jeblo protoze s tim autem pojede 100 kilaku ke me na tu vymenu a pak zas zpet.
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
12.3.08, 20:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
DRYVER
|
Tak sem se dnes v prodejne ptal a chtel sem silentbloky na TT a ze to mam do oktavky no a prodavac mi rekl ze ty silentbloky sou uplne stejne a ze i do tech TT se dava ty z oktavky, nebo dokonce neco v tom smyslu ze ty plne ani nemaji a at tam dam ty obycejne ...
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
13.3.08, 19:41 |
|
|
Trecicek
|
Nechal jsem si na fabii vymenit predni silentbloky a co koukam do faktury na polozky (nechal jsem si delat i dalsi veci) tak je to 3616Kc i s komplet geometrii a matrosem. To v autorizovanem servisu v Praze kde je to 2x drazsi nez jinde (napr. Liberec), to se mi zda vcelku dobra cena.
|
16.9.08, 21:43 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to jo ldyž jeden silentblok stojí okolo pětikila
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.9.08, 21:46 |
|
|
Trecicek
|
Jeden ten silentblok stoji dve kila, staci si to vyhledat podle kodu, vsude to maj. Ja jsem mel samozrejme prazskou prirazku takze za 350 jeden asi.
Co jsem se koukal tak opravdu v autorizovanym mimo Prahu i s praci a geoskou cca do dvou tisic. U neautorizovanyho tak 1300 s praci bez blocku + muzes si dat ty lepsi silentbloky z cupry.
Jinak kdybych to nemel na leasing tak samozrejme jedu jinam, ale aspon je to opraveny dobre a uz to nevrze v rejdu.
|
17.9.08, 13:28 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak ta fobie už je taky pořešena ty selibloky do ramen pasují z A2 a jsou plné, takže koktádvka audi TT
a fobie audiII miloš
|
21.9.08, 12:58 |
|
|
Jiri
|
takze kdybych objednal na Audi a2 tak to do fobie pude..akorat ze jspou plne jo....do predniho ramene ten zadni silentblok...to muzu skusit navrnout...ale abych pak nebyl za blbce az to prijde....no az bude nejaka A2 tak se podivam
|
21.9.08, 20:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|