Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 19:49

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Ložisko ? 
Autor Zpráva
Moderátor

Příspěvek 
a co utery??odpoledne po skole...ja koncim v 11:10 :lol: a jinak pokud mas stahovak na bubny, vezmi ho radsi sebou... me nesel kotouc sundat a taxem si pomoh tim stahovakem..naradi sebou vozis??? ja nema orisky od 21 vejs...az 32 :) a vem si vazelinu... a dej vedet jesli jo nebo jo :) a jinak co je to vlak??? :lol:

http://kachnis.techsajt.cz

9.11.06, 19:18
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

von GLEXR

Příspěvek 
No mně by se nejvíc hodila středa, tu mam celou volnou, ale zase kdyby nebylo zbytí, můžu si nakonec v úterý tak od dvou udělat děkanský volno. I když možná radši ne, páč se budem dozvídat výsledky zápočťáku...
Jinak nářadí sice mam, ale takhle velký oříšky taky nevlastním, o stahováku radši ani nemluvit... Nemá něco z toho Šemik v garáži?
Jinak z toho vlaku jsem byl taky docela vyjevenej, je to takovej pochybnej samohyb, kterej divně vrže a skřípe, před každou zatáčkou jako debil troubí a k dovršení celý tý komedie se uvnitř pohybuje jakejsi šašek s kleštěma, kterej procvakává jízdenky. Je ale třeba uznat, že cesta tímhle je jedinečný zážitek...

Škoda 742 Forever Team

9.11.06, 20:01
Profil ICQ

Příspěvek 
hans píše:
Jinak z toho vlaku jsem byl taky docela vyjevenej, je to takovej pochybnej samohyb, kterej divně vrže a skřípe, před každou zatáčkou jako debil troubí a k dovršení celý tý komedie se uvnitř pohybuje jakejsi šašek s kleštěma, kterej procvakává jízdenky. Je ale třeba uznat, že cesta tímhle je jedinečný zážitek...

:D :D :D popisujes to jak svoji prvni cestu vlakem... :D :D :D

10.11.06, 09:45

Příspěvek 
Stahovák zadních bubnů na kyvku mám, mám i sponku výfuku na Š100 která je ideální na sundání víčka ložiska. Když to vezmem ještě přes naši ulici tak vemu ze žigula 2x golu a bednu s nářadim (pokud tam zrovna v tu dobu bude). V garáži by se našla i správná vazelína do těch ložisek. V úterý mám školu do 14:00, doma bych moh bejt tak ve 14:30. V tu středu mám školu taky do necelých 14:00. Osobně bych upřednostnil tu středu... (v úterý se budu muset učit elektrotechniku neboť budu ve st tasen k tabuli :x )

10.11.06, 12:31
Moderátor

Příspěvek 
tak ukecali ste me... navic sem zapomnel na to rektorsky volno co mame ve stredu od 12ti, takze se jen domluvit v kolik a kde :-) my s semokem se muzem domluvit na trochu driv, sjedem k nemu pro naradi at to netaha v samohybu na elektriku :) a prijedem treba k tobe, nebo jak to chcesty .. me je to jedno, jen dejte vedet jak to bude :)

http://kachnis.techsajt.cz

11.11.06, 15:42
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Tu vasu schodzku by ste si mohli dohodnut aj inak nez cez forum. Uz ste niekedy poculi o e-maile, icq, ... mne je to jedno, ale na vase rektorske volno, rozvrh hodin a zubara tu nikto nieje zvedavy.

11.11.06, 18:30
Hliník navždy.

Příspěvek 
Peter50kw píše:
Tu vasu schodzku by ste si mohli dohodnut aj inak nez cez forum. Uz ste niekedy poculi o e-maile, icq, ... mne je to jedno, ale na vase rektorske volno, rozvrh hodin a zubara tu nikto nieje zvedavy.

Tak ja treba citim se Semikem, ze musi k zubari :( Nebud takova netykavka :wink: :D

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

11.11.06, 21:22
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Dík za zastání Matthes, ale Peter 50kW má pravdu. Prosím tedy všechny za odpustění...

12.11.06, 08:24

Příspěvek 
Ľudia, mám taký pocit, že tu robíte z toho vedu...dotiahnite jemne ložisko a uvidíte...neviem, podľa mňa keby to bolo zle, tak začne ložisko hučať a vždy je čas na jeho výmenu (ich výmenu)...najprv by som ho dotiahol...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

12.11.06, 20:33

Příspěvek 
Povolené ložisko klidně dotáhněte, ale s citem, NEPŘETÁHNOUT; přetažené ložisko jde rychle do kytek, takže určitě povolit, protočit a zase s citem dotáhnout. Špatné ložisko zpravidla hučí, trochu hučí i suché ložisko (málo maziva).
Na českých silnicích stejně budeme na jaře skoro všici dotahovat ložiska a čepy :twisted:

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

12.11.06, 23:37
Profil ICQ

Příspěvek 
ferrari píše:
Ľudia, mám taký pocit, že tu robíte z toho vedu...dotiahnite jemne ložisko a uvidíte...neviem, podľa mňa keby to bolo zle, tak začne ložisko hučať a vždy je čas na jeho výmenu (ich výmenu)...najprv by som ho dotiahol...

taky bych to tak viděl :D

14.11.06, 13:42
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2