Autor |
Zpráva |
darklord
|
vymena brzdoveho oblozenia
dneska ako bolo pekne, tak som sa pustil do vymeny platniciek a pakni. Predok bol ako-tak v pohode (az na rozbehavanie dvoch vlacekov, brrr) zadok sa mi tiez podarilo po dlhych utrapach poskladat. Result je ale ten ze pedal je strasne makky, rucka brzdi jako dabel (konecne po roku) ale ked skocim na brzdu az na podlahu tak spomalujem len mierne. je mozne ze sa zavzdusnil zadok a teraz to nechce brzdit? je mi jasne ze oblozenie potrebuje par km aby si sadlo ale zeby uplne odisiel tlak v pedale?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
24.5.09, 20:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Pomáhá našlapání?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
24.5.09, 20:23 |
|
|
NOVON
|
Re: vymena brzdoveho oblozenia
darklord píše: dneska ako bolo pekne, tak som sa pustil do vymeny platniciek a pakni. Predok bol ako-tak v pohode (az na rozbehavanie dvoch vlacekov, brrr) zadok sa mi tiez podarilo po dlhych utrapach poskladat. Result je ale ten ze pedal je strasne makky, rucka brzdi jako dabel (konecne po roku) ale ked skocim na brzdu az na podlahu tak spomalujem len mierne. je mozne ze sa zavzdusnil zadok a teraz to nechce brzdit? je mi jasne ze oblozenie potrebuje par km aby si sadlo ale zeby uplne odisiel tlak v pedale?
Tohle mi dělalo po výměně zadního obložení taky a srovnalo se to až po 1000km..:-l Hledej moje téma-dlouhý chod brzdového pedálu..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
24.5.09, 21:56 |
|
|
darklord
|
Re: vymena brzdoveho oblozenia
fuuu ale ono to vobec nebrzdi... resp strasne malo to keby som siel 50kou tak mam brzdnu drahu 60metrov a to stojim na podlahe
no, naslapanie pomaha len pri vypnutom motore co sa tyka tvrdosti, ale to robilo aj pred "upravou"
rano skocim nakupit nove odvzdusnovaky a brzdovku a spravi sa teda este rovno vymena brzdovky a odvzdusnenie. ale tento stav sa mi vobec nelubi, auto je nepouzitelne
ono je dost mozne ako som s tym drmal vzadu tak ze si to cuclo vzduchu, dufam ze ked sa to zajtra odvzdusni tak to bude zase ako predtym
|
25.5.09, 01:07 |
|
|
Šemik
|
Jestli jsou vzadu stará prasátka tak vyměn i ta
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
25.5.09, 07:50 |
|
|
darklord
|
fuuuu, ja budem rad ak mi vyjdu prachy na tie sroby a brzdovku priasiatka sa zdaju v klidku.
|
25.5.09, 11:16 |
|
|
darklord
|
tak som dneska pomenil odvzdusnovaky, plus minus nahrubo odvzdusnil. vypada to tak ako keby brzdil iba jeden okruh (tj len predok) druhy okruh (p+z) sa nejako nechyta. Ale uz aspon po naslapani (nastartovany motor) pedal stvrdne a brzdi lepsie (ale furt nic-moc). Vidim to zajtra este na druhe kolo odvzdusnenia, len musim niekde zohnat priesvitnu hadicku.
|
25.5.09, 20:48 |
|
|
NOVON
|
No a pedál se ti nepropadává?
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
25.5.09, 22:07 |
|
|
darklord
|
jak neprepadava? no ako po chvilke ked na nom nestojim tak zase upusti. ale to bude zrejme vzduchom. ako ked je motor nastartovany tak sa pedal prekopnut neda, na vypnutom som to neskusal az nadoraz tlacit.
|
26.5.09, 10:04 |
|
|
darklord
|
No, tak vcera sme to s kamosom poriadne odvzdusnili rovno s vymenou brzdovky. A zistujem ze to auto brzdi este lepsie ako predtym, a to ze boli zazrate dva valceky v predu bolo tym ze boli zavzdusnene dva roky v kuse. Teraz sa dotknem pedalu a mam zuby na volante
|
27.5.09, 07:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|