Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
slovacek.milos píše: NOVON píše: MILOŠ: Promiň,ale můžeš psát česky?Někdy je tě problém pochopit.. je no jak do toho čumíš desítky let stále, tak je někdy problém to správně podat stím se setkávám a naseru tím i spousty lidí řeknu ti poslední pelru výměna manžety na poloose felda, zákazník říka my nechcene nějaký aušus my chcemě neco aby to vydrželo orginál vemeš notes nagogluješ auto kelly orginál za 360, spony tuk, x 2 = 820 + práce a zákazník říka aha děkujeme ta manžeta za 35 korun bude stačit miloš
přesně tak....pak přijede po sezoně na kotrolu a nadává, co to je za aušus, že to nic nevydrží, že zasraná škodovka atd....
radek: at ti to seřidí jak to de a ser na to, s tim nic neuděláš, jedině propilovat díry nahoře a dole....jesi od tebe inkasuje prachy za to, že to zkoukne a nic nenastaví, jezdi jinam!!!
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
22.10.09, 20:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
patrik-hp
|
Radku jestli šla přední pružina bez ztahováku tak už není vhodná ani na houpačku pro děti ...2.Jestli si toho nevšiml ten zeměměřič,nebo kdo to dělal,tak už tam hlavně kvůli geometrii nejezdi. Kup nový brka a jeď jinam...Ten ti snad poví protože to vidí kde co je špatně a co dál...Od toho je opravář a ten by z tebou měl i komunikovat,poradit ti,nabídnout se,že ti odstraní závadu za tolik a kolik času na to potřebuje a že ti poví po telefonu až zjistí čím to je,pokud ho tedy zajímáš a chce tě jako zákazníka.Pokud tě ignoruje,tak je to špatně....A kdo jinej než opravář by ti měl pomoci...
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
22.10.09, 22:53 |
|
|
NOVON
|
..řeknu ti poslední pelru výměna manžety na poloose felda,
zákazník říka my nechcene nějaký aušus my chcemě neco aby to vydrželo orginál
vemeš notes nagogluješ auto kelly orginál za 360, spony tuk, x 2 = 820 + práce a zákazník říka aha děkujeme ta manžeta za 35 korun bude stačit miloš[/quote] Přesně tohle se mi stává v 90% případů..Né nadarmo se říká ''Levně koupené 2 krát zaplacené''..O tom jsme se už nedávno bavili. No,ale nebudeme tady dělat off-topic..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
22.10.09, 23:19 |
|
|
Radek19_ae
|
slovacek.milos píše: mě se nechce pročítat ty slohovky a pokud se používají pochybné pneumatiky jejich ojíždění nemá logiku tak můžeš ten podvozek ladit do svatého dindy já nastolil režim polaris a briliantis, a pokud vidím podobný problém jak má radek tak uložení ramen, čep ramen, čep řízení, táhlo, nebo vyběhané řízená že nechodí jen do boku ale nahoru a dolu i klepe na hrbolech, při použití pneu vraník interspar v akci a podobně tam fakt žádná logika nastavení podvozku neplatí miloš
to klepání na hrbolech jak píšeš se mi děje, spíš teda jen když jedu po kamenité cestě, po kostkách a asfaltových hrbech to nedělá. Co s tím mám dělat?nové řízení? volant kmitá doleva-doprava při zátahu, při rychlosti nad 110 to přestane, při brždění to nekope, kotouče OK
Ondra: Ok a změním geometra.
Patrik: dobrá, objednám si pružiny. Ten zeměměřič jak říkáš neřekne na plnou hubu co temu je. Máš o něm dobrý mínění. Závadu se snažil odhalit vulyčovací metodou a pak řekl že buď toto nebo ono. Hledět se mu do toho nějak nechtělo, bo asi věděl že bych mu nemusel nic dát. To je na ho**o furt něco, od té doby co mi připadla felda, gumy kantáre, pružiny asi taky, křivá poloosa, chladič chčije, dovnitř začalo chcát, zase se všechno sype před zimou, už vidím jak zas budu v -5°C měnit pružiny bééé
NOVON: klidně si pokecejte, když mi aj poradíte
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
23.10.09, 08:56 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jednou taky skočíš třeba do berly nebo prtnera
tam ti začne chcát chlač ale nestojí 700 jak u feldy ale 3500
až ohneš polosu nekoupíš čínu za 1200 ale 5000
čep nevyměníš za 200 ale celé rameno za 3500
napoprve si třeba zajedeš do servisu a přední brzdy 16.000
rád budeš vzpomínat jak se ti felda sypala miloš
|
23.10.09, 11:35 |
|
|
Radek19_ae
|
Myslíš berlingo a partnera? Jestlijo, tak frantíka nebudu mít. ja vím, díly jsou směšně levný. Co říkáš na ten můj problém s řízením
EDIT: a seru na ty pružiny ,radši jsem objednal poloosu
|
23.10.09, 11:41 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
změř vejšku auta, origo zadni seriovy lem je 60,5cm.. predek je 63,5cm od země
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.10.09, 07:31 |
|
|
Ondras83
|
péra vemeš na kdejakym vrakáči, hlavně by měli mit stejnou barvu (žlutě máznuto štětkou)
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
24.10.09, 09:33 |
|
|
Radek19_ae
|
Sadra17 píše: změř vejšku auta, origo zadni seriovy lem je 60,5cm.. predek je 63,5cm od země
zadek 59cm, předek cca 61cm
|
27.10.09, 09:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|