Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
Radek19_ae píše: Kristensen píše: To jsi jako to péro zmáčknul svévolně vlastní silou????? no ve svěráku, bratr tahal péro k sobě, já tlačil na něj a na několikátej pokus se to povedlo nasadit, tlumič furt zajížděl důle, postrádali jsme magnet. No porod noo... dnes nás bolej pracky, teď už jen budu čekat, co se vy*ere dalšího
já sem dělal včera nebo předevčírem favorita, všechny tlumiče...ve stahováku paráda, ale abych se s tim sral někde ve svěráku, no potěš koště :D
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
1.2.09, 16:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
kwiko
|
Radek19_ae píše: Kristensen píše: To jsi jako to péro zmáčknul svévolně vlastní silou????? no ve svěráku, bratr tahal péro k sobě, já tlačil na něj a na několikátej pokus se to povedlo nasadit, tlumič furt zajížděl důle, postrádali jsme magnet. No porod noo... dnes nás bolej pracky, teď už jen budu čekat, co se vy*ere dalšího
Tak mate moj obdiv za vynaliezavost (alebo svaly). Len ako ste to rozobrali, alebo to za vas rozobrala hrdza
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
1.2.09, 17:22 |
|
|
Kristensen
|
No ty jo to jste borci, jednou jsem to péro viděl lítat po dílně a nevypadalo to zrovna moc zábavně
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
1.2.09, 18:41 |
|
|
Radek19_ae
|
díky za chválu já stahovák nemám, bratr povídal, že na praxi tlumiče měnily dycky pomocí stahováku, takže se toho docela bál, ale přežil to bodejť by do toho nešel, když jsem mu nabídl úplatek (krabku cigár). Sranda byla nehybný ložisko, prásk, prásk přes majzl 30 ran a ne a ne dolů, pak to brnklo, tak sme si málem oba hrkli
Kristensen: s tím lítajícím pérem si mě docela vyděsil, ještě že už to mám za sebou.
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
1.2.09, 22:21 |
|
|
Kristensen
|
No tak vzhledem k tomu že teď sis na vlastní kůži vyzkoušel jak je předepnutý tak zhruba už asi víš co se může dít když to vyletí a některý auta jsou hodně solidně předepnutý
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
2.2.09, 18:09 |
|
|
Radek19_ae
|
Ještě poznámečka k mému vyřešenému problému - v nízkých otáčkých pocituji malé vibrace, ale opravdu neznatelné, možná to dělá některý ten kloub, na jaře ještě vyměním nakonec ramena a snad budu vysmátééé. teď konečně můžu zatočit motorem
|
3.2.09, 21:12 |
|
|
NOVON
|
Radek19_ae píše: David130: kotouče jsou nedávno měněný a jsou stále ok, asi teda začnu u toho převážení fatal: mě se to právě rozkmitá už od nízké rychlosti Sadra17: taky mi to robila, důvod byl takový, že byl stále přibržděnej pravej kotouč
Přehoď přední kola se zadníma a pak napiš;-)..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
12.2.09, 23:46 |
|
|
NOVON
|
NOVON píše: Radek19_ae píše: David130: kotouče jsou nedávno měněný a jsou stále ok, asi teda začnu u toho převážení fatal: mě se to právě rozkmitá už od nízké rychlosti Sadra17: taky mi to robila, důvod byl takový, že byl stále přibržděnej pravej kotouč Přehoď přední kola se zadníma a pak napiš;-)..
AHA ..tak nic ,ale s tím perem fakt opatrně,přeráží čelisti,lícní kosti
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
13.2.09, 00:06 |
|
|
Radek19_ae
|
NOVON píše: NOVON píše: Radek19_ae píše: David130: kotouče jsou nedávno měněný a jsou stále ok, asi teda začnu u toho převážení fatal: mě se to právě rozkmitá už od nízké rychlosti Sadra17: taky mi to robila, důvod byl takový, že byl stále přibržděnej pravej kotouč Přehoď přední kola se zadníma a pak napiš;-).. AHA ..tak nic ,ale s tím perem fakt opatrně,přeráží čelisti,lícní kosti
Přední kola jsem přehodil za zadní ale pořád je to znát Miloš Slováček mi radil novou pravou poloosu, ale nechci zbytečně kupovat, potom ještě možnost si půjčit z jiný feldy to by možná šlo...Napadlo mě: nemůže to bejt kulák, hřeben, prostě řízení?
|
18.2.09, 13:15 |
|
|
NOVON
|
Něco ti to musí rozkmitat,tak že poloosa..Ta delší pravá je dost namáhaná na krut,obvzlášť v 1.6-ce,protože tam není středové uložení poloosy,tak jako to mají jiné značky..Stačí zahrabat na asfaltu a je to v prdeli-prdeli..
|
18.2.09, 17:04 |
|
|
Radek19_ae
|
NOVON píše: Něco ti to musí rozkmitat,tak že poloosa..Ta delší pravá je dost namáhaná na krut,obvzlášť v 1.6-ce,protože tam není středové uložení poloosy,tak jako to mají jiné značky..Stačí zahrabat na asfaltu a je to v prdeli-prdeli..
a jak se dá vysvětlit, že když jedu do levotočivé zatáčky pod plynem tak to nedělá? a když jedu rovně pod plynem a pravotočivou zatáčku, tak vibrace jako prase....závaží na poloose nemůže dělat nějakej bordel dneska zvedám auto a roztočím to a možná na něco přijdu, co klepe, drhne, hnije
|
19.2.09, 09:09 |
|
|
Radek19_ae
|
už je to kerési pátek ale konečně jsem se dokopal a koupil novou pravou poloosu VIKA prej funguje - závaží tam nebylo což mě Změna to je, ale dokonalý už to nebude nikdy asi diferák
|
3.11.09, 09:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|