Autor |
Zpráva |
Billy Bob Bean
|
Mám felicii bez stabilizátoru. Co je všechno potřeba, abych tam mohl domontovat stabilizátor? Zmiňují se tu jiná ramena a jakási jiná nápravnice.
_________________ Felicia 1.3 LXi, 50kW, rv. 95
Výroba hlikových celosvařených motokufrů BEGR
|
17.11.09, 14:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
kwiko
|
ked je to 95 bez bagu tak si si odpovedal sam
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
17.11.09, 14:12 |
|
|
Billy Bob Bean
|
Pytel ve volantu nemám.
To je překopání celýho předku
Co zadní stabilizátor? Ten taky určitě vyžaduje něco co nemám.
Je to Felicie LXi vyrobená 5/95.
|
17.11.09, 14:29 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já mam kupovanou 12/95 a všechnu přípravu mam kdyžtak vyfot to co máš a my ti řeknem
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
17.11.09, 15:54 |
|
|
Radek19_ae
|
mišo píše: ja by som ti odporucil radcej vymenit tie silenbloky na tych starych lebo tie lacne ramena za vela nestoja
přesně tak, sada lepčích silentů a čepů na jednu stranu za 500Kč seženeš...
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
18.11.09, 11:36 |
|
|
Ondras83
|
8/95 se začali dávat pytle a motnovat VW, takže už maj bentelerky, ale já osobně sem tohle ještě neviděl, nejstarší sem viděl 1996
jestli máš tažný oko dole pod nárazníkem, tak to originál cestou nepujde (ale jinak jo, stačí mit svářečku, kladivo, vrtačku a filipa), jak máš šroubovací, pujde tam originální cestou, tak jak to vymysleli ve škodavágen
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
18.11.09, 20:42 |
|
|
Billy Bob Bean
|
Oko mám navaření přímo z výroby. To je koupený hodně rychle po tom co se snad na trh dostaly felicie BMM.
Neměl jsem zatím čas se na to dívat. Minulou sobotu jsem to měl zvednutý a právě jsem si všiml, že tam jaxi ten stabilizátor chybí. V knížce Jak na to? Škoda felicia, jsem našel vyfocený to rameno se stabilizátorem a vypadá celkem jinak.
Jako navařit jde všecko, ale já to neumuim a dělat úpravy na takto důležitých dílech, na to fakt nemám koule. Takže asi nic.
Jen tak náhodou, co stabilizátor dozadu? Ten určitě taky chce mít namontovaný díly co nevlastním, že?
|
19.11.09, 19:38 |
|
|
Jarda S.
|
ne vzadu stačí vyvrtat dvě díry
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
19.11.09, 19:49 |
|
|
Ondras83
|
Billy Bob Bean píše: Oko mám navaření přímo z výroby. To je koupený hodně rychle po tom co se snad na trh dostaly felicie BMM. Neměl jsem zatím čas se na to dívat. Minulou sobotu jsem to měl zvednutý a právě jsem si všiml, že tam jaxi ten stabilizátor chybí. V knížce Jak na to? Škoda felicia, jsem našel vyfocený to rameno se stabilizátorem a vypadá celkem jinak. Jako navařit jde všecko, ale já to neumuim a dělat úpravy na takto důležitých dílech, na to fakt nemám koule. Takže asi nic.
Jen tak náhodou, co stabilizátor dozadu? Ten určitě taky chce mít namontovaný díly co nevlastním, že?
já teda koulema neupravuju, ale to je jedno
stejně máš starou feldu, takže tam ten stabik nedáš, jak to má bejt, ale jde tam...
vzadu sou 2 díry a držáky
|
19.11.09, 21:37 |
|
|
Jarda S.
|
|
19.11.09, 21:47 |
|
|
Billy Bob Bean
|
Tak jsem zjistil, že na zadní nápravě stabilizátor mám.
Chlapi, co myslíte, vzít nápravnici a ramena z vrakáče? Nový díly, ne čína, vyjdou na cca 8000Kč.
|
21.11.09, 12:58 |
|
|
Jarda S.
|
no a máš bentlerku vepředu ?
|
21.11.09, 13:00 |
|
|
Ondras83
|
Billy Bob Bean píše: Tak jsem zjistil, že na zadní nápravě stabilizátor mám. Chlapi, co myslíte, vzít nápravnici a ramena z vrakáče? Nový díly, ne čína, vyjdou na cca 8000Kč.
potřebuješ nápravnici benteler, ramena, držák na převodovku se silentem (běžná věc, co se dá koupit), držák do nápravnice, šrouby (do kastle 70kč/kus ) atd...pak ten stabik (co se dá na netu sehnat i za litr , já ho sehnal novej za tři stovky ) k němu montážní materiál...zajdi na vrakec, vem celou nápravnici z 1,6tky i se stabikem a máš to...přečti ten michalův návod, protože se tam musí někde něco pomlátit kladivem prej...a ještě si zjisti, kde se dělá geometrie a jestli ti tam vystředěj nápravnici v kastli ,ale to se dá udělat doma
|
21.11.09, 13:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|