|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
BigTom
Tydýt
|
problemek
tak jsem zistil že při skoro plnem rejdu do prava mi auto jakoby přibržduje a pokud pouze popojiždim tak se zastavi,jinak kolo u řidiče se mi zasekava zřejme pistek brzdoveho třmene se zasekava když zabrdim tak jakoby auto tahlo na jednu stranu myslite že tyto veci spolu dohromady nejak souvisi dekuji.....
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3MPi
|
24.11.09, 08:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
NOVON
|
Rozhýbal bych pístek popř.zrepasoval třmen a vyměnil brzdovou hadičku,ale prvně se mrkni,jestli nemáš zatuhlé vodící čepy na držáku brzdiče..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
24.11.09, 19:42 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
a to všechno na obouch stranách
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.11.09, 20:00 |
|
|
BigTom
Tydýt
|
čepi jsou ok ale zaraži me že to nejvice přibržduje při zatočenim do leva....jak jej nejlepe rozhybat?(pist)
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3MPi
|
24.11.09, 22:40 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mrkni pod prachovku jestli není prorezlý a povol odvzdušnovák musí ti jít kap kap kap jak je slzí kapalina je hadička KO ucpaná a dělá věci nepochopitelné miloš
|
25.11.09, 07:49 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|