|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
p.o.w.e.r.o.n
|
Boucháni zadniho kola
Ahoj, mám u škody 105M problém, měnil jsem přvodovku a po nasazení a utažení jsme jí byly projet ,a po cestě jsme si všimly divnýho bouchání od zadního levího kola... newí někdo čím by to mohlo být ? A po případě jak to dát do kupy?? Díky Mirek
_________________ škoda rapid 130-motor favo
|
15.10.09, 11:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
dotáhni buben nebo tě předběhne kolo
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
Naposledy upravil Jarda S. dne 15.10.09, 17:06, celkově upraveno 1
|
15.10.09, 12:23 |
|
|
Šemik
|
Jestli byl povolen buben, tak se to ulomí stejně.
Jsou dobře udělané vůle nohavice vůči převodovce?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
15.10.09, 16:58 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
dat dokupy - vzit literaturu, načíst si jak složit zadní náparavu a udělat to pořádně... nic jiného tě nezbude
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
16.10.09, 08:16 |
|
|
crossman
|
Mňa napadla ešte jedna vec, triviálnosť, ale tiež mi to robilo randál počas jazdy.
Uvolnené spodné uchytenie tlmiča môže pri nerovnostiach robiť randál.
Okrem toho nedobre dotiahnutý bubon, blbo naložené pakne, blbo vypodložený uzol poloos- difík... ja som si užil pri mojej prvej škode 105S... kým som sa s tým vyhral, ubehol mesiac bez poriadného spánku
_________________ Škoda Favorit 136L '89
|
4.12.09, 17:03 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|