|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Kurňa nepovolím a nepovolím....
Autor |
Zpráva |
crossman
|
Kurňa nepovolím a nepovolím....
Prosím pomoc, neviem povoliť 6 posraných skrutiek M8x18 s imbusovou hlavou na poloosi (pravej)
Auto škoda rapid 136 (89) suché poloosi.
predošlý majiteľ im hlavy priposral a nechcem strhnúť ten šesťhran úplne. Sú fest zahrdzavené a na ľavej strane som ich povolil veľmi ťažko.
Pomôže mi to vykúpať v červenej brzdovke, alebo máte na to aj iné finty, lebo strhanie hlavy a následná anabáza je mojou nočnou morou...
a ešte niečo, kolesá sú "A-čkové" a čo s tým a ako na to. Kamoš mi hovoril, že treba vymeniť nejakú gumu, ale originál, čo teraz dostať v obchodoch stojí za vylíž prdel, je nejaká náhrada, ktorá niečo vydrží?
_________________ Škoda Favorit 136L '89
|
4.12.09, 17:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Na vlečku takhle : http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=421
Červená brzdovka je dobrá, zkus jí. Pak těm šroubům POŘÁDNĚ namlať kladivem a zkus povolit.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
4.12.09, 17:28 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
urez hlavy sroubom , stiahni poloos a zvysky vykrut hasakom . Predtym ale vyskusaj to co vravi semik , toto je posledna moznost , hlavne to pobuchanie dost pomaha .
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
4.12.09, 17:40 |
|
|
darklord
|
kua a ja mam opacny problem :D:D furt sa mi to uvolnuje, asi tam nahadzem perovky
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
4.12.09, 17:51 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
lepidlo na závity
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.12.09, 17:53 |
|
|
shrekzv
|
crossman ja som to povoloval hviezdicou (40/45) samozrejme do kazdeho sroubu ju nabit dotiahnut aby sa pohol a potom povolit..vysli setky, imbusom iba 2 ,
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
4.12.09, 21:09 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
darklord píše: furt sa mi to uvolnuje, asi tam nahadzem perovky
Ty si z nas delas srandu Pece nikdo neni tak blbej aby tam dal srouby bez perovek
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
4.12.09, 21:42 |
|
|
darklord
|
no sak oni tam nemaju byt ziadne podlozky... ani som ich tam nikdy nevidel ked som kuchal napravy...
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
4.12.09, 22:00 |
|
|
MATTESS
|
Přesně tak, origo tam podložky nejsou
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
5.12.09, 00:47 |
|