Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
starline čepy záruka tři roky
na jednu feldu 3B5 2859 jsem vyzkoušel čep ramene i řízení na levé straně značku starline se zárukou 3 roky,
čepy jsem poznačil a schoval krabičky s datumem montáže
felda ma ujeto 282,000 km, tak uvidíme jak fachčí záruka kvality na tři roky miloš
|
13.12.09, 12:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
NOVON
|
Miloši kolik ti platěj za reklamu?? STARLINEˇ
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
15.12.09, 10:48 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nas zakaznik nas pan. Kdyz nechce platit za drahy dily tak co s tim ma delat servismen?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
15.12.09, 10:59 |
|
|
Ondras83
|
Matthes píše: Nas zakaznik nas pan. Kdyz nechce platit za drahy dily tak co s tim ma delat servismen?
přesně tak...a už sem to psal v brzdách
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
15.12.09, 13:00 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja to necetl, dnes sem to sam vymyslel
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
15.12.09, 19:49 |
|
|
Ondras83
|
Matthes píše: Ja to necetl, dnes sem to sam vymyslel
chytrej chlapec
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
15.12.09, 19:52 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
http://video.google.com/videosearch?cli ... CA0QqwQwAA na reklamu kašlu tak je tam tři roky záruka a to mě zajímá
koupil jsem na pikapa origo řízení škoda, se znaky škoda abych si netrhl ostudu
za 6000 km byly oba čepy řízení vymlácné už jsem o tom psal miloš
|
15.12.09, 19:54 |
|
|
Mig315
|
Otazka milosi ty mas servis v kromerizi? A k znacce starline ja v ni duveru nemam ale milosovi bych favo sveril pro me jako zakaznika je jedno co je za znacka ale je dulezite aby to fungovalo jak ma a vydrzelo dejme tomu 30000. Beru normalni provoz. Dale asi kdyby milos daval sracky tak uz davno mohl servis zavrit nebot lide si to reknou. Muj servisman dava dily z elitu ma je vyskousene vi co kombinovat a neni problem. Stejne ty desky na aute nikdo nepozná. A verim tomu ze kdyby ty dily byly sunty a milos mel resit tydne 3-4 reklamace tak to je prestane brat to da rozum ne? Milos ma vyskouzene starline orientuje se v tom. Kamos ma zas elit no a nekdo ma autobenex. Je to jedno dulezita je funkce.
|
19.12.09, 15:39 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já třeba jedu 90% dílů z originálu škoda auto
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
19.12.09, 15:45 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: já třeba jedu 90% dílů z originálu škoda auto
ufeldy jo a kdepak se ty orginály vyrábí,
napiš kde se dělá čep. rameno, nejlépe adresa fabriky, fabriku myslím kovovýrobu ne papírovou přebalovnu miloš
|
19.12.09, 15:50 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
slovacek.milos píše: ufeldy jo a kdepak se ty orginály vyrábí, napiš kde se dělá čep. rameno, nejlépe adresa fabriky, fabriku myslím kovovýrobu ne papírovou přebalovnu miloš
Auto ševčík Vodňany zatim na 90% věcí co sem kupoval byl znáček škoda na vw
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
19.12.09, 15:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: slovacek.milos píše: ufeldy jo a kdepak se ty orginály vyrábí, napiš kde se dělá čep. rameno, nejlépe adresa fabriky, fabriku myslím kovovýrobu ne papírovou přebalovnu miloš Auto ševčík Vodňany zatim na 90% věcí co sem kupoval byl znáček škoda na vw
já se tě právě ptal kde se ty orginály vyrábí
uvedu ti jeden příklad chodím nakupovat do jednoho skladu, zdravím se tam běžně s nákupčím autorizované firmy jak auto ševčík koupí tam třeba orginál řízení na feldu za 25OO a pak ten orginál stojí 4800, podle ceny je jasně vidět ten orginál ta kvalita
toto řízení jsem namontoval na pikapa za 6OOO km byly oba čepy řízení vymlácené čepy měly znak škoda a prachovku TRW ten ppikap už mi dvakrát přijel bohužel nebyl čas probádat jakou jsem tam dal značku a její stav ale vůle tam není miloš
|
20.12.09, 09:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|