Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 22:19

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 124 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
 NEJ ložiska a vazelína pro vlečku 
Autor Zpráva

Příspěvek 
ZKL mam vlastně taky, tuk snad LV2 (?), někdy od podzimu 08, zatím taky nic nehučí

9.1.10, 16:17
Pspvek Reklama

Junior TW team

Příspěvek 
Nejak to tu zdechlo, co se deje?

10.1.10, 17:08

Příspěvek 
Majlanky píše:
Nejak to tu zdechlo, co se deje?

Nemá cenu tady vést polemiky o ničem, kontrukci ložisek tady nerozumí nikdo, včetně mě, takže spíš budu věřit názoru člověka, který pracuje 30 let v oboru kontrukce a vývoje ložisek.......
Pokud Tě zajím materiál ze kterého se vyrábí ložiska koukni na virt, tam jsem ho uváděl.

11.1.10, 08:54
Junior TW team

Příspěvek 
Ok, tak ja to za sebe ukoncim... Nejak jsem se toho materialu nedohledal protoze prispevku je tam opravdu hodne a nejak nemam naladu to tam hledat... Kazdopadne ja panovi, se vsi uctou, proste neverim pac jsem si to castecne propocital. Co jsem to probiral s clovekem kterej pracuje s loziskama(jak ty maly tak i obrovky loziska na vodnich elektrarnach) tak jsme se schodli na tom, ze to vypada spis na blbou montaz, jelikoz lisovat loziska neni zadna sranda a uz vubec ne, kdyz se lisujou dve proti sobe. Tam staci lehoulince ujet a lozisko je v prcicich. Taky rikal,ze deformace toho vnitrniho telesa by se taky projevila hned po montazi a to tak, ze by lozisko zacalo preskakovat(rika,ze cim mensi tim je to min znat) Tehle teorii by taky nasvedcovalo to, ze nekomu loziska drzi a nekomu ne napr. Semik a Martin.

11.1.10, 13:13
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 124 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9