|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Fel 1.3 - klepání na levé straně a vrzání na pravé straně
Autor |
Zpráva |
fatal
rejpal
|
Fel 1.3 - klepání na levé straně a vrzání na pravé straně
U Feldy 1.3 '98 se za jízdy projevují dva podezřelé zvuky, nemáte s tím někdo zkušenost? V současných teplotách se s tím moc laborovat nedá...
1) na levé straně něco občas ťukne, zní to jako by u B sloupku něco jemně kleplo do kastle. Někdy to zní více zpředu, někdy více zezadu, takže uvolněný plast nebo úchyt dvěří nepodezřívám. Začalo to občasným klepnutím a postupem času je to častější. Ozývá se to většinou při přidání plynu, tj. když motor jde do záběru, hádám tedy něco volného na levé straně přední nápravy, ale nevypadá tam nic podezřele.
2) na pravé straně přední nápravy se při propérování a otáčení volantem ozývá vrzání. Začalo to náhle. Je to jednoznačně spodní kulový čep nebo to může být i něco jiného? Kulák řízení vypadá v pořádku.
|
25.1.10, 14:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
klepe ti asi pant nasimuluj situaci a přitáhni nebo zatlač do dveří pokud bude ticho je to pant, a vrže ti čep v rameni vem buchnu s olejem jehlu propíchni prachovku a kápni do čepu olej a klid miloš
|
25.1.10, 16:56 |
|
|
fatal
rejpal
|
Držet dveře už jsme zkoušeli, i proto mám dojem že to bude spíše v nápravě...
|
25.1.10, 21:52 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
na zvedák kmásat s motorem na jedničku a zpátečku, a hledat pod autem,
snad největší záhadu co jsem měl tak klepala utažená poloosa v kole, až jsem ji dorval dvoumetrovou pákou klepec zmizel miloš
|
26.1.10, 07:58 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|