|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Petr105
|
GO přední nápravy
Tak a je to tady, jaro za dveřma, součástky na opravu řízení už dorazily. V plánu je vyndání celé přední nápravy, výměna komplet řízení. Při té příležitosti bych rád prohlédnul, jak je na tom náprava. Chtěl bych vyměnit zejména svisláky a vše co s nimi souvisí. Co dál by bylo dobré prohlédnout?
Také nevím, jestli je třeba při výměně svisláku frézovat ty pouzdra, nebo stačí nechat stará?
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
10.3.10, 13:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: GO přední nápravy
no musis dat nova..ale pokud si koupil takovou tu sadu komplet za 350 kc tak tam uz se to snad ani frezovat nemusi, spis se to teda prestruzuje,ale tady u tech uz je to snad plug and play..taky je dobry vymenit kulaky..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
10.3.10, 14:03 |
|
|
Petr105
|
Vše mám ještě origo díly ze starých zásob, takže se tomu asi nevyhnu. To se tam nalisují a pak přestružují? Kuláky jsou samozřejmost, měním celé soutyčí... Spíš mi šlo o ramena atd...
|
10.3.10, 14:36 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
silentbloky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.3.10, 15:36 |
|
|
Petr105
|
Jak zkontroluju kvalitu těch silentů? Resp. jak poznám, že jsou špatné? Vůle?
Jinak mě ještě napadlo domáznout ložiska, pak už nevím...
|
10.3.10, 17:47 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No kdyz chces GO tak neres a vymen mimo jine i ty silentbloky. Svislaky, ktery nemusis struzit nejsou zrovna nejlepsi Taky je mam, je to v pohode, ale nevydrzi co original.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.3.10, 17:55 |
|
|
Petr105
|
OK... Ty svisláky mám origo i s těma futrama, jak jsem psal, takže v tom problém nebude Akorát musím sehnat někoho, kdo na to má ten bazmek...
|
10.3.10, 18:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|