Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 23:16

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Vibrace karoserie od pravého předního kola Favorit r.v. 1990 
Autor Zpráva

Příspěvek Vibrace karoserie od pravého předního kola Favorit r.v. 1990
Ahoj chlapáci.Potřebuji poradit,samozřejmě jsem tu forum pročítal abych měl přehled ale přesto se optám.Když jedu od 3 výše začne mi vibrovat podlaha na pravé straně ale pouze když začnu přidávat plyn.Pokud rychlost jenom udržuji tak je to v pohodě.Na volantu nic necítím.Spolujezdci ale skoro poskakují nohy.Včera to nedělalo.A bych to upřesnil začíná to tak od 70 do stovky,více jsem to nezkoušel protože jsem se bál.Řízení všechno v pohodě to nic nedělá koukal jsem na pneu na ráfek taky jsem nic nezjistil.závaží jsem taky neztratil.Ale asi tak týden když zajíždím do garáže tak na tý straně povrzávalo.Přišlo mi to jako od ramene.Na kanál se dostanu až v sobotu tak jsem potřeboval poradit po čem jít a co mám hledat jako příčinu.Jde mi o to že vozím děti aby mi třeba někde neupadlo kolo a pak nehezký pruser.Zítra prohodím kola a uvidím,přeneslo by se to na levo pokud by to bylo kolem.Budu vděčný za každou radu.Předem děkuji.

19.5.10, 19:13
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Vibrace karoserie od pravého předního kola Favorit r.v.
pokiaľ sú kola vyvážené ok, všetky silenty pohonnej jednotky ok, tak bude v háji poloos, toto vyzerá na vnútrný kĺb...

19.5.10, 19:21

Příspěvek 
Tak dneska jsem najel na kanál a kloub u převodovky je v háji .Hřídel se v něm pěkně mrská.A jak je prachovka tak byla asi o otáčku přetočená,takže se ta hřídel v tom kloubu asi protočila.Ale je zajímavé že je to na straně řidiče a vybruje to u spolujezdce.Doufám že to nebude něčím jiným.

20.5.10, 16:57

Příspěvek 
Tak dneska jsem koupil oba klouby nové tak se do toho zítra pustím.Akorát nevím ten klouk co je u kola s kuličkama jde strašně ztuha až se mi zdá že přidrhává(samozřejmě jsem ho nejdřív namazal než jsem ho zkoušel)Má jít tak ztuha nebo ne?Výrobce Poland.

21.5.10, 17:14

Příspěvek 
milan slatina píše:
Tak dneska jsem koupil oba klouby nové tak se do toho zítra pustím.Akorát nevím ten klouk co je u kola s kuličkama jde strašně ztuha až se mi zdá že přidrhává(samozřejmě jsem ho nejdřív namazal než jsem ho zkoušel)Má jít tak ztuha nebo ne?Výrobce Poland.

:shock:

keď už Poland nebolo by lacnejšie kúpiť celú poloos CN, alebo Turkey :?: a keď sa mení poloos celá je to čistejšia a rýchlejšia robota...

ztuha ide pretože je nový, a tuk je hustý, to si ešte sadne... ale tuk by sa mal dávať skoro nakoniec, ja to dávam pred narazením na poloos ( pozor na poistné krúžky - zvyknú sa pri rozoberaní lámať, takže dúfam že máš aj náhradné ) natlačím tuk do klbu, narazím kĺb, natlačím tuk ešte do manžety a až podom na to natiahnem manžetu...

22.5.10, 05:40
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]