|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
varok
|
Já mám dané nové ramena, jen ty levné tak jako debil jsem dal nové kulové čepy na ramenech. Potom přední silentbloky a zadní starší typ. To snad nebude vadit. Mám tam nové řízení, prý české, tak snad ano, i s novými čepy. Nová vodní pumpa, sice od žlutých, ale snad taky vydrží. Kloub mám nový zatím jen levý vnitřní.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
5.8.10, 19:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Tak jsem dnes cestou z práce zjistil, že to mé klepání nemá asi původ od škubnutí autem, ale od toho, že když se rozjíždím nebo prudce zabrzdím, tak to je záběrem kol. Při rozjezdu to asi klepne když jde do záběru poloosa a při zabrždění zase naopak, když poloosa přestane zabírat. Tak to bude tedy tím homokineťákem, že? Ale který je špatný? Vnitřní levý mám už nový. Ale klepe to ještě více. Je možné, že když jsem vytáhnul poloosu s klouby ven, tak se to ještě více domrvilo a teď to hrozně klepe? Dělá to ale i na hrbolaté cestě, tak to je divné. Klouby klepou i na nerovnostech? Já myslel jen do zatáčky, ale to mi právě nedělá.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
6.8.10, 14:41 |
|
|
|