|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Volant nakřivo + klepání zadní části (OCTAVIA 55kW 1.6)
Autor |
Zpráva |
HanyZ
|
Volant nakřivo + klepání zadní části (OCTAVIA 55kW 1.6)
mám pořád pár problémů, které se snažím vyřešit s autem ...
Při přejezdu nerovností se ozývá od levého zadního kola poklepávání, vždy když se auto zhoupne. Tlumič jsem už zkoušel, drží jako přibitý, výfuk to také není. Co by mohlo klepat ?
Měnil jsem čepy na přední nápravě (spodní). po výměně jsem byl na geometrii, kde mi zjistili, že mám zřejmě trošku pohnutou těhlici levého kola - jezdím po Polských cestách , není se co divit. Každopádně auto jede rovně, jen volant je mírně doleva. Když ho srovnám na střed, jede auto doprava. Po geometrii bylo však vše ok, volant přesně uprostřed. Po ujetí cca 1000 km se volant mírně stočil doleva, když volant pustím tak auto jede rovně (mírně možná doprava, ale to bude tou těhlicí). Prý se to srovnat nedá. Každopádně, proč byl volant po geometrii rovně a teď je natočený doleva ?
|
3.8.10, 17:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
HanyZ
|
nikdo nic ?
|
4.8.10, 15:33 |
|
|
Karátek
|
Raději ne, ja podobnou prodal, srala se neskutečně, tak šla z baráku.
_________________ Škoda Favorit ELTRA 151 L PICK-UP Elektromobil. Rok výroby: 1992. Pohon: Trakční baterie. Napětí: 84 V. Kapacita: 180 Ah (C5). Výkon: 15,4 kW. Max. rychlost: 80 km/hod. Dojezd: Podle terénu, max. 80 km. Spotřeba: 20 až 25 kWh/100 km.
|
6.8.10, 19:16 |
|
|
HanyZ
|
opravdu děkuji za výbornou radu
|
6.8.10, 22:32 |
|
|
|