|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Favorit zadni naprava do A
Autor |
Zpráva |
Nepér
|
Re: Favorit zadni naprava do A
Bubny bez zkosení nemusí ještě znamenat novou nápravu. Já mám třeba po výměně bubnů na starém typu bubny, které vypadají jako ty na druhém obrázku, ale jsou pro staré rozteče, jen už mají jiný vnější tvar.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
13.5.11, 13:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Teddy.92
|
nevim,no,taky je mozny,ze je to treba naprava z feldy uz,ja nevim,mam to auto asi 2roky a tohle sem nikdy nejak neskoumal,kdyz to fungovalo,jak melo....jakej je rozdil mezi favoritackou a feliciackou napravou??a prijde mi,ze kdyz sem na to dnes koukal poradne,tak,ze je ta naprava uz od pohledu prohla,ze je prostredkem vise,nez na stranach,nevim treba se mi to jen zdalo ale jakej je tad ten rozdil v tech napravach,normalne by to asi kazdej resil podle bubnu,ale co ja,kdyz tam mam ty novejsi?
|
13.5.11, 15:09 |
|
|
michalkatka
|
predpokladám že kola mášš 4x100mm takže vymeň tú napravu s tej 1.6...
oni sú na pohľad rovnaké, akurát staré Fačko má iné uchytenie náboja, čo napohľad nespoznáš, jedine ak to rozoberieš.
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
13.5.11, 16:14 |
|
|
Teddy.92
|
jasne,kola sou 4x100,tak ok,vymenim tu napravu celou,stejne se auto bude varit,tak to aspon udelam komplet:)
|
13.5.11, 16:47 |
|
|
|