|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
cipisekmp
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Zadní ložiska 120L
Diky za rady. S tim lepenim se me to uz pozdava vic, jak to slozit a za pul roku to resit znova. V praci mam k dispozici od Loctite lepidlo na loziska. Tak by to mohlo jit tim. Prez vikend proverim dva starsi automechaniky co mam v okoli, co me oni poradi za reseni. Dam pak vedet. S pozdravem Cipisek
_________________ Skoda 120L rv:88 Skoda Felicia II rv:98 Simos2P
|
12.10.11, 17:03 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
cipisekmp
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Zadní ložiska 120L
Ahoj, tak jsem dnes obesel dva automechaniky tu v okoli a oba me rekli, ze v dobe nejvetsi slavy 120tek, bylo bodovani operneho krouzku celkem bezne. Takze snad vse bude ok. Mimochodem k vareni namahanych casti mam jednu poznamecku a to vyvareny svislak. Cca 6let ho mam vyvareny (klasickou svareckou elektroda EB121), dal jsem po cele delce 4ri housenky a pak jsme to stocili v praci. Drzi to normalne, auto uz najelo cca 40tis. a nic. Ze zacatku jsem mel celkem lufty, ale kdyz auto odvezlo 9 betonovych dlazdic 50*50*10cm (jedna vazi tak 50-60kg) tak uz sem byl klidnejsi a to sem jich odtahal snad 100 a o cementu v kufru a vsem moznem ani nemluvim. No tak vsem zucastnenim dekuju za diskuzi. Cipisek
_________________ Skoda 120L rv:88 Skoda Felicia II rv:98 Simos2P
|
13.10.11, 19:38 |
|
|