|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Škoda Fabia - divný zvuk z podvozku
Autor |
Zpráva |
lubo628
|
Škoda Fabia - divný zvuk z podvozku
Ahojte, už dlhšiu dobu ma trápi zvuk, ktorý vychádza od pravého predného kolesa na mojom aute. Tento zvuk som si začal uvedomovať po tom, ako som dávnejšie vošiel do hlbšieho kanála. Väčšina ludí, s ktorými som môj problém riešil tvrdila, že som pravdepodobne poškodil stabilizátor. Mne sa to však nezdá. Jedná sa o dutý zvuk, ktorý sa prejavuje pri prechode nerovnosťami. Nahral som to na video: Link: http://www.ulozto.sk/11691254/ukazka-avi Ak by mi niekto vedel poradiť, v čom môže byť problém, budem vďačný. PS: Na inom fóre som dostal tip na poškodené zadné silentbloky uloženia prednej nápravy.... Ďakujem
Naposledy upravil lubo628 dne 11.12.11, 21:15, celkově upraveno 1
|
11.12.11, 20:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
Re: Škoda Fabia - divný zvuk z podvozku
tycka stabilizatoru (nemoc fabii), ulozeni stabilizatoru, zadni silentbloky ramene, cep ramene
u pocitace toho moc nevymslis, musis si pod to lehnout a koukat nebo to radsi odvist do servisu
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
11.12.11, 21:07 |
|
|
onakvee
|
lubo628 píše: Ahojte, už dlhšiu dobu ma trápi zvuk, ktorý vychádza od pravého predného kolesa na mojom aute. Tento zvuk som si začal uvedomovať po tom, ako som dávnejšie vošiel do hlbšieho kanála. Väčšina ludí, s ktorými som môj problém riešil tvrdila, že som pravdepodobne poškodil stabilizátor. Mne sa to však nezdá. Jedná sa o dutý zvuk, ktorý sa prejavuje pri prechode nerovnosťami. Nahral som to na video: Link: http://www.ulozto.sk/11691254/ukazka-avi Ak by mi niekto vedel poradiť, v čom môže byť problém, budem vďačný. PS: Na inom fóre som dostal tip na poškodené zadné silentbloky uloženia prednej nápravy.... Ďakujem Toto moze robit viacero veci, pri kyvanim zo strany na stranu sa to zda presne ako poskodeny stabilizator, treba na plno vytocit kolesa na tej strane, tak aby si presne videl stabilizator a presne po zahybani kaslou zistis ci ten zvuk ide od tade (ak je to ono, nepomylis sa). Ale moze to byt aj ulozenie torznej tyce, pripadne ako pisal kolega prizove lozko na napravnici, ale to sa da opat zisit ked si lahnes pod auto ci je ta guma utrhnuta a rameno v nej lieta. Pripadne pre odskusanie dalsich veci skocit na zdvihak a vsetko indivindualne prejst a skontrolovat. Ale ak si este stabiky nemenil, bude to ono
_________________ Škoda Superb III 2.0 TDI SCR sportline Seat Leon III Xperience 2.0 TDI CR 2015 Seat Leon II 1.6 MPI 2008 Seat Altea 1.9 TDI 2007 do času VW Touran 1.9 TDI 2006 do času VW Polo 1.2 12V 2006 do času Fabia 1.9 SDI 2001 do času
|
11.12.11, 23:30 |
|
|
lubo628
|
Diki chlapi. Ešte to poriadne pozriem. Na inom fóre mi tiež niekto spomenul zadný siletnblok uloženia prednej nápravnice....neviete, kolko by mohla stáť výmena? Pokial by to bol iba stabilizátor (čo sa mi nezdá), bolo by to zrejme najmenej bolestivé.
|
13.12.11, 20:44 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
hrnek stojí sto až 25O korun, ten moc neklepe jen ojíždí gumy, klepe táhlo stabiláku musíš opustit svět snů a vrhnout se pod auto
|
14.12.11, 13:55 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|