|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Felicie - spodní miska u tlumiče drhne o pneumatiku
Autor |
Zpráva |
CROWACK
|
nahřát a vyrazit
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
23.11.10, 19:46 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
kopriva
|
Jj zítra to zkusím, dnes jsem to už zabalil. Vyrazit jsem to zkusil - nešlo to tak jsem to vzdal protože jsem usoudil že tam je závit. Když tam závit není, tak by to mělo jít..
---
Takže to nejde, zkoušel jsem to i odvrtat, nic. Je to prostě srostlý ![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
|
23.11.10, 19:51 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
když to nejde vemu švajc nahřeju a pomlu překlepávám utahovačkou a za chvíli ho mám, taky to jde hoirkovzdušnou pistolí ,
pokud nemáš potřebné vybavení těhlice ven, kladivo jak na mamuta a vypřískat ten šroub, to zas musíš mít klíč na poloosu, stějným způsobem to mlžeš podělat i na šroubu čepu, upřímnou soustrast
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) miloš
|
28.11.10, 13:42 |
|
gokralik
|
Tak podobná věc se podařila na kámošově Feldě. Naštěstí se to obešlo bez následků, páč to zjsitil až když auto přezul na zimní (asi díky vyššímu dezénu) a tak s autem nikam nejel. Protože je kámoš věčně švorc a teprve teď našel práci, chce sehnat jeté tlumiče z vrakáče.
Mě by zajímalo, jestli se dá nějak jednoduše zjistit aspoň přibližný stav tlumičů vymontovaných z vozu.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš ![Obrázek](http://images.spritmonitor.de/247168.png) Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
5.1.12, 14:59 |
|
Kristensen
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Felicie - spodní miska u tlumiče drhne o pneumatiku
jo přibližný pouze takovej že je suchej není shnilej a když na stojáka vytáhneš pístnici na doraz a pak ji zkusíš zasunout tak nesmí mít žádnej mrtvej chod než se opře o kapalinu, musí jít hned z tuha od vrchu až dolu, pokud dlouho ležel na boku tak je potřeba s ním takhle na stojáka zapumpovat aspoň dvakrát třikrát, jinak skutečnej stav jeho funkce by se poznal po alespoň 15ti minutovým chodu na stolici nebo po cca 20-30km jízdy na autě.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
Naposledy upravil Kristensen dne 5.1.12, 17:23, celkově upraveno 1
|
5.1.12, 15:10 |
|
gokralik
|
Že se tlumiče zkouší až po prohřátí dobře vím, no holt tak je budu muset koupit takhle naslepo. Aspoň s tím "zavzdušněním" díky za radu. ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš ![Obrázek](http://images.spritmonitor.de/247168.png) Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
5.1.12, 15:17 |
|
Nepér
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Felicie - spodní miska u tlumiče drhne o pneumatiku
Moje Kayaba Excel-G (než jsem dal HP ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ) se musely i ve svislé poloze nejdřív trochu pohoupat, než začaly tlumit. A to byly skoro nové.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
8.1.12, 19:18 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|