Ahoj mám problém na moji škodě felicii 1.3mpi bez serva.Vždy když jedu trošku déle a vice zatáčim tak mi začne jit huře řizeni..jako zatuhne...a nevraci se pořádně volant...začalo to dělat řekl bych současně v dobu když mi začal při ostřejšim prujezdu zatáčkou křupat kloub(vnější) ktery jsem dosud nevymenil...muže mi někod poradit co muže bejt přičina toho řízeni??muže to delat ten kloub??diky moc všem.
16.3.12, 19:59
Reklama
Reklama
slovacek.milos
Mistr mechanik
Re: rizeni tuhne
pokud se ti to bude zhoršovat mohu ti namontovat řízení z buldozeru, jen zatáhneš spojku a brzdíš do směru
pokud ti něco stuhne uděláš jen radost své přítelkyni
17.3.12, 08:32
JeeRKa
vyměň kloub
_________________ ŠkodaRAPID- 135(1988)Jeden z1 272kusů!Fotky BMWE36 318i touring (1996) Jeden z miliónů křápů ...Fotky Manet Korado (1998) - Puch SupermaxiFotky + Babetta 210 (1986) - Pekelný strojFotky
17.3.12, 12:06
buldozerxxx
tan koloubn vymenen a porad stejny..nakonec to delal cep...kdyz se od motoru ohral..tak se vzdycky pridiral..po vystydnuti v pohode..pritom neni vubec vymlacenej a je to original dil este njn..tak diky za rady ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků