|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Chvění volantu při brzdění - Fabia
Autor |
Zpráva |
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: Chvění volantu při brzdění - Fabia
u kazdeho auta vzdy zbihavost
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
29.9.13, 16:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dunde.e
|
Myslel jsem si, že u předních náhonů se nastavuje někdy i rozbíhavost..... tak asi ne.
Seřizuje se nějak vůle převodky řízení? Protože jedinou vůli na přední nápravě jsem našel pouze na převodce řízení, nebo někde blízko u ní. Je k ní špatný přístup, tak jsem pořádně nevysledoval, kde ta vůle přesně. Na kulových čepech u kol to však určitě není. A navíc tu vůli jsme zkoušel jenom s vypnutým motorem, tak nevím zda ji posilovač potom nějak neeliminuje.
|
3.10.13, 18:29 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
bude možná ve spojovačce
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.10.13, 11:47 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ve sloupku řízení to má vůli taková malinká za klidu na tokovým čtyřhranu jestli se nepletu musíš stělat celý kryt pod palubkou
|
6.10.13, 15:57 |
|
|
Dunde.e
|
Jak jsem psal, dal jsem zpět destičky ATE (ty také chvěly ale aspoň nepískaly).....od té doby jsem ujel cca 2tkm. No a chvění se postupně nějak samo vyřešilo, jakoby si destičky sedly.....nevím zda je to možné.
|
13.11.13, 18:58 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak tomu trochu ohlul 15O a běž na brzdy řádně pak znova a znova třes se vrátí slovo sedne moc nefachčí
|
13.11.13, 20:20 |
|
|
Dunde.e
|
No spíš jsem myslel, že si na sebe mohly lépe sednou třeba dosedací plochy mezi destičkou a třmenem/pístkem.
Pokusy s opakovaným brzděním ze 150 raději nebudu podnikat.
|
15.11.13, 20:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|