je to o penězích náboje přelisovat nejdou musí se vyměnit i ložiska tak to vyjde i nějakých 25OO kč, jemný závitník je 12 x 1,25 ten hrubší je 12 x 1,5
klidně to protáhni pro strojaře je to nemyslitelné pro pěšáka z praxe normální nikdy nic neupadlo
Stracam slova...
ztracat slova je pochopitelné potože jsi v tomto případě nikdy neviděl upadlé kolo dokážeš jen strašit
18.10.14, 21:37
Reklama
Reklama
katoo
Re: Závitník M12 - protažení závitů
Abych to tedy uvedl na pravou míru: Nevšiml jsem si toho hned,ale až při výměně kol na zimní.To se mi tam jeden šroub přetáčel.Další 3 držely,ale měly v závitech špony. Tohle je na obou předních kolech.Do servisu jsem jel ještě ten den,servisák mi řekl,že on si to nepamatuje.Co mu taky dokážu po několika měsících. Kdybych si toho všiml hned,donutil bych je mi to opravit.Do toho servisu už nejezdím,dělám si to doma sám. Jeden náboj jsem měnil a je to práce na cca 3-6 hodin,záleží jak moc je to ztuhnuté.Ložisko samo nové.vše bez lisu :-/ Auto mám už jen na popojíždění cca 2km denně.Pro rodinu a na cesty do práce mám Lybru.
_________________ Favorit rv.93 karburátor.LPG od roku 2006.Najeto 160 tis. km
18.10.14, 22:09
CROWACK
nechápu jakej je v tom rozdíl, jestli 1000km nebo jenom 2, když ti vlivem povolenýho kola zaplave auto a zapluješ pod strom, výsledek bude stejnej...
Ale dělej jak myslíš, já okolo FM moc nejezdím...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
18.10.14, 22:13
Kluci z Paky
Vývojář
Já bych mu dal, že si to nepamatuje.... Osvěžil bych mu paměť třemi písmeny Č O I
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 návštevníků