Byl sem v mototechně,kde mi před rokem prodali Vika homoklouby,a zeptal se,zda nemají jinou značku než je čínská vika. Paní mi sdělila,že mají jen originály od viky,a jinou značku nevedou,jelikož jsou všichni se zbožím od viky spokojeni.
_________________ Forman 1993 781.135 "máte štěstí,že jdu právě kolem"
14.10.15, 13:58
Reklama
Reklama
jjjano3
Re: škubání volantu
v takom prípade by som sa otočil a išiel buď do iného obchodu alebo z internetu objednal.
_________________ Felícia 1.9D Golf IV 1.9TDi - ALH Leon MK1 1.9TDi - ASV
14.10.15, 17:32
lantros7
Ano,budu nakupovat přes internet. Mototechně se nedá věřit,pokud v ní pracují pouze prodavači,a né znalci sortimentu.
14.10.15, 17:38
Veteranista
Junior TW team
suresd píše:
Já ač jsem to tenkrát dělal poprvé tak jsem stím kroužkem taky neměl problémy. Zato ted řeším problem na fiat Brava potřeboval bych vyměnit brzdové potrubí k předním kolum a nevím kde je koupit originály jsou hrozně drahé
Nechat jsi je udělat v metrazi a podle auta pak naohybat.
Pokud má doma pertlovací soupravu,tak to má i se super koncovkama.
28.10.15, 08:47
suresd
Veteranista píše:
suresd píše:
Já ač jsem to tenkrát dělal poprvé tak jsem stím kroužkem taky neměl problémy. Zato ted řeším problem na fiat Brava potřeboval bych vyměnit brzdové potrubí k předním kolum a nevím kde je koupit originály jsou hrozně drahé
Nechat jsi je udělat v metrazi a podle auta pak naohybat.
děkuju za odpověď už jsem to vyřešil našel jsem docelá slušný obchod v Petřvaldě http://www.bekas.cz/ a trubky mněli už na míru hotové samozřejmně rovné, délky jakž takž sedli. snad bodou kvalitní nerad bych někde "prošlápnul"
_________________ Provozuji aktuálně.. Škoda Fabia 1.4 16V 55Kw 2003 kombi Škoda Octavia 1.6 Tdi Otec: Škoda Felicia 1.3 MPi 50Kw 2001
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 31 návštevníků