Re: Fabia 1.4 MPI - hučí pneumatiky
Tak to bylo opravdu ložisko, aktuálně je i při rychlostech nad 100km/h slyšet jen šum svistu a řinčení rozvodů.
Stejně furt nechápu proč se to projevilo po výměně pneu.
A vyzvednutí auta byla extra story. Měl jsem objednanou výměnu předních ložisek za cca 9000. Přišel jsem následné ráno pro auto a bylo mi sděleno, že je vyměněné jedno ložisko a cena je vyšší než domluvená. Po chvíli dohadování mi dali náhradní vozidlo s tím že mi zavolají během dopoledne a dořešíme to. Zavolali, já jsem si trval na svém, že jsem měl objednané dvě ložiska, on že běžně dělají jedno, když je špatné jedno, tak jsem mu říkal že když odejde jedno tak asi hned po něm odejde i druhé, což mi teda potvrdil, no nabídl že udělají to druhé za dalších cca 4500. Tak to jsem mu vysvětlil že fakt ne, na objednávce byly dvě ložiska, odhadnutá cena byla za dvě ložiska, a hotovo. Tak nakonec udělali i to druhé s tím, že se různýma slevama vešli do odhadní ceny plus něco navíc (jeden kulák, dvě manžety, geometrie), to už jsem akceptoval. Ale být běžný člověk bez znalosti techniky, tak bych to zaplatil a byl bych o ložisko kratší a za pár měsíců bych se divil že odešlo i to druhé.