|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Dom
Registrován: 8.5.06, 19:14 Příspěvky: 105 Bydliště: Veselí nad Moravou
|
 Ťukání na nápravě
dnes jsem vletěl levým předním kolem do nechutné díry tak v 80km/h a začalo mě okamžitě při vytočení kol doprava nebo doleva něco klepat někde na nápravě, nebo v řízení, v pravidelných intervalech, s rychlostí se zvětšuje i frekvence klepání, nijak to neklade nepřirozený odpor na levou a pravou stranu ani při točení volantem. dík všem!
_________________ Favorit LPG
|
| 27.5.06, 03:11 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
bobeš
|
Jesli to klepání je v rytmu otáčení kol může to dělat závaží na kole jak naráží na čep řízení. Taky se mito stalo.Zvášť když je trochu volnější spodní čep.
|
| 27.5.06, 09:14 |
|
 |
|
Roman
|
muzes mit i naskoplef rafek - ale to by ti hazelo asi hodne s volantem
_________________ LPG a dlouha spajzka :-D:-D 92, orangee 93
|
| 27.5.06, 11:06 |
|
 |
|
Dom
|
v rytmu otáčení to je, na závaží mrknu! kdyby vás ještě něco napadlo klidně napište! já pak dám vědět co to bylo!
|
| 27.5.06, 18:06 |
|
 |
|
Dom
|
Až dnes jsem sundal kolo a disk byl na vnitřní straně prohlý tak o dva centimetry a při vytočení kol zaváděl do kulového čepu. Takže pomohlo velké kladivo a bylo hotovo! 
|
| 30.5.06, 19:32 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|