|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
cyz
|
jak na polonápravy?
Chci vymontovat motor i s převodovkou, podle Andrta musím vymontovat celé ramena i s pružinama a tlumičema, ale slyšel jsem že prý stačí jenom odmontovat polonápravy z ramen, byl bych radši pro tuto verzi. Máte s tím někdo zkušenosti? Klidně bych vymontoval celé ramena a dal tam nové silentbloky, jsou na tom hodně špatně, ale nemám stahovák na pružiny. Nebyl by případně někdo ochotný mi ten stahovák půjčit?
|
16.10.07, 12:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: jak na polonápravy?
nepotrebujes stahovak na pruziny...podepri rameno , povol 2 spoje M12 mezi ramenem a nohavici a rameno pomalu poustej dolu.. a pruzina je venku
edit: zapomnel sem na povoleni tlumice a spodniho dorazu...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
16.10.07, 13:06 |
|
|
cyz
|
kachnis píše: nepotrebujes stahovak na pruziny...podepri rameno , povol 2 spoje M12 mezi ramenem a nohavici a rameno pomalu poustej dolu.. a pruzina je venku edit: zapomnel sem na povoleni tlumice a spodniho dorazu...
OK, díky. Jenom jsem teda zapomněl uvést že tam mám podložky pod pružiny, myslíš že se s tím potom domluvím?
|
16.10.07, 13:39 |
|
|
cyz
|
Tak jsem to udělal jinak, pouze jsem zafixoval ramena, za použití ukrutné síly a málem za cenu zlomeného kříže od goly se mi podařilo povolit ty šrouby a vyrvat je z ramena takže jedna strana je volná. Jestli budu zítra schopný pohybu udělám to samé u na druhé straně
|
16.10.07, 15:48 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|