Autor |
Zpráva |
fatal
rejpal
|
Ondras83 píše: může to bejt únava pružin, jen sis toho nevšim, no a když jsi to zvedal, tak se ti to pak najednou zdálo nápadný....třeba to máš jen vsugerovaný....
A nebo dal hever do kufru na opačnou stranu auta...
Někdo holt musí pobíhat kolem auta s vodováhou, aby měl co napsat do fóra...
|
24.11.07, 22:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
fatal píše: Ondras83 píše: může to bejt únava pružin, jen sis toho nevšim, no a když jsi to zvedal, tak se ti to pak najednou zdálo nápadný....třeba to máš jen vsugerovaný.... A nebo dal hever do kufru na opačnou stranu auta... Někdo holt musí pobíhat kolem auta s vodováhou, aby měl co napsat do fóra...
tak nějak :D:D:D:D
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
24.11.07, 22:59 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nechte ho, dyk je chudak zoufalej celej
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.11.07, 23:02 |
|
|
CROWACK
|
není to tak trochu řešení zbytečností? no tak je to trochu našikmo...jede to? neplave to? nesjížděj se blbě kola? brzdí to? netáhne to na stranu? Tak sem šťastnej jak blecha a nějaký že to stojí trocha našikmo...no a co...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
25.11.07, 00:19 |
|
|
Nepér
|
Sem zjistil, že se dá trochu posouvat těhlice po tlumiči, tak jsem to tím trochu srovnal. Nižší je to na straně spolujezdce, teď už snad o míň, než 1cm. Kašlu na to. Brzdy jsou po GO, kola se nesjíždej a nikam to netáhne (ani jako moc dopředu ).
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
25.11.07, 01:00 |
|
|
Ondras83
|
Nepér píše: Sem zjistil, že se dá trochu posouvat těhlice po tlumiči, tak jsem to tím trochu srovnal. Nižší je to na straně spolujezdce, teď už snad o míň, než 1cm. Kašlu na to. Brzdy jsou po GO, kola se nesjíždej a nikam to netáhne (ani jako moc dopředu ).
uvidíš, až s tim něco najedeš...třeba se to srovná a ten tlumič budeš zase dávat, jak byl
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
25.11.07, 08:51 |
|
|
fatal
rejpal
|
Nepér píše: Sem zjistil, že se dá trochu posouvat těhlice po tlumiči, tak jsem to tím trochu srovnal. Nižší je to na straně spolujezdce, teď už snad o míň, než 1cm. Kašlu na to. Brzdy jsou po GO, kola se nesjíždej a nikam to netáhne (ani jako moc dopředu ).
Tak a teď klíčová otázka: Máš vzdálenost lemů blatníků od roviny spodku kastle stejnou na levé a pravé straně?
A nezapomeň zkontrolovat taky rozdíl předních a zadních lemů.
|
25.11.07, 21:25 |
|
|
Nepér
|
I kdyby byla blatníky křivý, tak v garáži vidím, že to stojí nakřivo, oproti vratům, který jsou z vodorovnejch segmentů. Na druhý straně garáže jsou zase vodorovný police. Měřil jsem i zadní, rozdíl zhruba stejnej. Před chvíli jsem zsjel do garáže obráceně a stojí to malinko křivě pořád na tu samou stranu (auta). Už to nebudu řešit, je to cca 7mm
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
25.11.07, 22:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|