Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20.6.26, 16:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 podvozek rapid 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Radic píše:
a kdyz sleduju to razeni...jel nekdo na 4ku v rapidu 140km/h? ja jo a je to mazec kdyz berc vedle v oktavce cumi jak ve 140ti jeste hazu dalsi kvalt :D ale je skoda ze jen podle tacho. Takze tak ve 130ti realne.

Zažil jsem to ve fávu....slovák v sieře v levym asi 150 já za čtyři a on né a né pustit :? :x asi 15 vteřin :? ,tak pořád za čtyři přes něj do 170sáti a pak za pět :lol: ...vzal jsem ho zprava... :cry: nedal si říct a nedal. :wink: To už asi koukal.Nezrychlovalo to zrovna pomalu.....260sátka vrtí dobře. :) :wink:

17.1.08, 23:32
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Citace:
Švitoří...to je krááásnéééé Very Happy

Podvozek udělej stojí to za to...GO vlečky a přitvrzení + snížení a mazec Very Happy

Jo jinak vitej mezi námi Idea

Jj dik za privitani ..presne tak svitori :D :D :D

No ted pred pul rokem sem tam menil kompletne celou sadu valcu s krouzkama, prebrusovaly se i ventily atd.
a dnes zrovna akorat tam du davat novou klikovku, loziska atd. Uz zacinala trosku rachotit.
Jeste ze ma otec doma autodilnu :wink: Jinak na 130 motor si to jede fakt nadherne

No snizeni a pritvrzeni to potrebuje jako sul..ted jsem s tim jel a rikal jsem si ze to je hrozny jak se to houpe. 8)

Jinak ty jsi z pardubic??? :) Nepovidej..to znas urcite Sezemice u PCE. Tam ted bydlim a jezdim se svym rapidkem
do skoly do Pardubic na vejsku. Mozna sme se nekde potkali uz :wink:

18.1.08, 13:15
Profil ICQ
Dezertér

Příspěvek 
Sezemice znám...mám kámoše ve Velkých Kolodějích...na Univerzitu chodím no teda dojíždím...a nějakého bílého Rapida sem tam už viděl na Apollech s pokličkama a štítkem 136 - seš ty ?

Přímo z Pardubic nejsem...bydlím víc na jihozápad...spíš trochu Chrudim jakoby...

Co nákej srazík :D

Zaparkuj do garáže ať ti to vomrknem :idea: :D

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

18.1.08, 13:18
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Ee to ja nejsem...muj rapous je ten co mam na avataru..130 stitek, ted mam zimaky s bilejma plechacema a akorat mam rozstipanej predni spojler..mensi nehoda :( takze to je ze predu holy tedka :cry: ale uz se na tom pracuje

18.1.08, 13:21
Profil ICQ
Dezertér

Příspěvek 
RikerCZ píše:
Ee to ja nejsem...muj rapous je ten co mam na avataru..130 stitek, ted mam zimaky s bilejma plechacema a akorat mam rozstipanej predni spojler..mensi nehoda :( takze to je ze predu holy tedka :cry: ale uz se na tom pracuje

Tak to sme se neviděli...a jezdíš do školy Rapidem ? Mě si viděl ?

Škoda 743 Forever Team

18.1.08, 13:22

Příspěvek 
Jj jezdim, ale je teda fakt ze ted tam moc casu nejsem. Sem ve tretaku a moc toho nemam, takze jsem spis vic casu v praci.
No cervenyho rapidka jsem tam nejakyho videl, ale podle avataru nedoakzu rict jestli jsi to byl ty :wink:

Ale sraziku se nebranim vubec :D

18.1.08, 13:26
Profil ICQ
Dezertér

Příspěvek 
RikerCZ píše:
Jj jezdim, ale je teda fakt ze ted tam moc casu nejsem. Sem ve tretaku a moc toho nemam, takze jsem spis vic casu v praci.
No cervenyho rapidka jsem tam nejakyho videl, ale podle avataru nedoakzu rict jestli jsi to byl ty :wink:

Ale sraziku se nebranim vubec :D

Jo ve třetáku...fakulta obor ? Červený kupátka tam jezděj dvě...jedno tmavší s křídlem a pak světlejší na Apollech - sem já...

Jinak já sem v prváku :( dlouhá to cesta přede mnou a stále dosti náročná... :idea:

Škoda 743 Forever Team

18.1.08, 13:46

Příspěvek 
Martin 007 píše:
Jo ve třetáku...fakulta obor ? Červený kupátka tam jezděj dvě...jedno tmavší s křídlem a pak světlejší na Apollech - sem já...

Jinak já sem v prváku Sad dlouhá to cesta přede mnou a stále dosti náročná... Idea

No ted od ledna uz to je Fakulta informatiky a elektrotechniky (drive Ustav :lol: ) Delam tam informatiku
No podle toho co rikas tak jsem tam videl oba cerveny. S kridlem urcite a tebe v tom pripade teda taky :wink: :)
Ja vetsinou stojim pred vchodem na dopravku nebo u ty zdi v oblouku

Njn ja uz sem mel mit skolu davno za sebou, ale s praci mi to nejak dohromady nejde tak si to porad protahuju :)

18.1.08, 13:57
Profil ICQ
Dezertér

Příspěvek 
Hm takže viděl...a bílého Rapida u oblouku vidim vždy jenom toho na Apollech s pokličkama a s plasty...takže to budeš ty o jinim nevim... :D

Jinak sem taky na FEI už, ale na KMT...elektrikááááááář :lol: :lol: :lol:

Škoda 743 Forever Team

18.1.08, 14:12

Příspěvek 
Martin 007 píše:
Hm takže viděl...a bílého Rapida u oblouku vidim vždy jenom toho na Apollech s pokličkama a s plasty...takže to budeš ty o jinim nevim... Very Happy

Jinak sem taky na FEI už, ale na KMT...elektrikááááááář Laughing Laughing Laughing

No tak to asi budu ja to jooo no :) Na Apollech mam letni pneu..ted pres zimu mam jen bily plechace.
Hele pak se tam nedy slezem pred skolou :)

18.1.08, 14:21
Profil ICQ
Dezertér

Příspěvek 
No jo tak seš to try...samozřejmě že litáky na léto...to jenom já je kurvim přes "zimu" páč nic jiního nemám, ale by se chtělo domluvit páč já tam ted nepojedu ani nevim...možná v úterý ráno do Doubravic, ale jinak zatim nic...

Škoda 743 Forever Team

18.1.08, 14:27
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 56 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4