Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 05:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 HPčka filda... 
Autor Zpráva

Příspěvek HPčka filda...
mám je vzít...vůbec nevim...cena dobrá, tlumiče vypadajo OK....
http://www.speedpro.cz/catalog/product_ ... 765ed2b2d0
nebo hned pod tim je tohle...píše že HR, ale tlumiče vypadaj jako serie a sou tam jen nižší pružiny...

jinak, můžete sem napsat zkušenosti s HP set special??? vim že na nich jezdí deekay...nevim, do školy jezdim špatnou cestou, tak se chci zeptat, abych si nevymlátil zuby.....pls tak pište...dlouho to trvat nebude než zmizej, tak ať dyštak zmizej ke mě do garáže...díky

5.11.07, 21:57
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: HPčka filda...
Ondras83 píše:
nebo hned pod tim je tohle...píše že HR, ale tlumiče vypadaj jako serie a sou tam jen nižší pružiny...

jinak, můžete sem napsat zkušenosti s HP set special??? vim že na nich jezdí deekay...nevim, do školy jezdim špatnou cestou, tak se chci zeptat, abych si nevymlátil zuby.....pls tak pište...dlouho to trvat nebude než zmizej, tak ať dyštak zmizej ke mě do garáže...díky

Mno počkej až příjde deekay a popíše ti svoje zážitky z české dálnice....to ti možná v rozhodování pomůže :D

5.11.07, 22:34
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek Re: HPčka filda...
cyz píše:
Ondras83 píše:

Mno počkej až příjde deekay a popíše ti svoje zážitky z české dálnice....to ti možná v rozhodování pomůže :D

z českého tankondromu hlavně kolem jihlavy miloš

5.11.07, 22:41

Příspěvek 
hm...prostitutka...ale já chtěl, aby to bylo trošku nižší a hlavně aby to nebyla taková houpačka...ty HR sou na houby...tam se nedá nastavovat vejška auta, ale ty HPčka za 5500 se mi zdá dobrá cena...ale kdyby to bylo moc tvrdý na moje každodení používání, tak bych je asi prodal....

5.11.07, 22:49
Profil ICQ
Voditelj brodice

Příspěvek 
Ondras83 píše:
hm...*cenzurováno*...ale já chtěl, aby to bylo trošku nižší a hlavně aby to nebyla taková houpačka...ty HR sou na houby...tam se nedá nastavovat vejška auta, ale ty HPčka za 5500 se mi zdá dobrá cena...ale kdyby to bylo moc tvrdý na moje každodení používání, tak bych je asi prodal....

tak som tu :lol:
mam presne tieto iste http://www.speedpro.cz/catalog/product_ ... 765ed2b2d0

takze zozen si ich ak:

-chces velmi znacne zlepsit stabilitu auta (neda sa to porovnat so seriou, mozes vletiet do zakruty rychlejsie ako napr. 4kovy golf :D ak sa teda nebojis, lebo pocit vo fave nebudes mat nikdy taky ako v novom aute, napriek tomu ze na ceste VSKUTKU drzi minimalne porovnatelne)
-takmer odstranit citlivost auta na bocny vietor
-skratit brzdnu drahu
-rozumne znizit auto (max je -4 vpredu aj vzadu, odporucam -2 vzadu a -4 vpredu aby sa tam dalo aj nieco nalozit :D )

-znizit pohodlie na zlych cestach (je to relativne, zatial sa nikto nestazoval, niektori si to ani nevsimli, prirovnal by som to k opelu tigra)
-znizit zivtonost vsetkeho na naprave (ked budes menit tlmice, rovno vyment vsetky silentbloky, najlepsie aj ramena, popripade mam volakde ulozeny link na stranku kde popisuju upravy pri aplikovani tychto tlmicov ako napr. tvrdsie dorazy, pridavna rozperna tyc medzi predne tlmice je nevyhnutnost, pretoze sa ti zacne ovela viac namahat karosieria)

takze asi tak :D

nemozes ale vymenit tlmice len, musis si dat dobre gumy pretoze, inak ti su tie tlmice na nic.
ak chces auto iba znizit a nemenit drasticky spravanie tak ti HPcka neodporucam

k tej dialnici: u nas nemam problem okrem mesta, takmer vsetky cesty kde jazdim su OK ale v meste je to obcas nahovno.
ale ta vasa dialnica... to bolo nieco strasne. pre jazdu VYLUCNE po takychto cestach to vyslovene nedoporucujem! vytriaslo mi to tie uchytky co drzia predne lizatko a ostalo to iba viset (diki Bukajovi to je uz ok :D ), a o tom ze pouvas to trieskanie ani nehovorim... moj chrbat dakuje vasim cestarom :D

zaver:
mne tieto tlmice velmi vyhovuju, na klukatej ceste sa dobre vyblaznis, ked fuka vietor, nemusis stale korigovat smer,soferovat taketo auto je potesenie, ak to vies ocenit. otcovi by to asi urcite nevyhovovalo :D

6.11.07, 16:45
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
když já prostě nevim....bojim se aby to na tý cestě co jezdim do školy fakt hodně nehrkalo....a na dálnici kolem jihlavy sem snad nikdy nejel, ani s rodičema....možná jo, ale nepamatuju si to...prostě to mě nesere....potřeboval bych se s těma tlumičema projet....nelíbí se mi, že každá zatáčka a škrtám zástěrkama....

snížit...no vo to ani snad tolik nejde, protože i když to dáš nejvejš tak je to nižší než origo...ale de vo to, že je to dobrá cena a ty tlumiče vypadaj OK, musim se ještě domluvit s fotrem....ty od Michala (z SK) mi dovolil, ale zase se bál vo dopravu, takže z toho nakonec sešlo....ale nevim, zkusim se s nim domluvit a jestli řekne jo tak hned je beru....fakt se bojim těch našich rozsekanejch okresek, ale zase když jedu na benzinu, máme tam takový zrádný esíčko, první levá je nakloněná a druhá pravá lehce vynáší no a tam si vždycky škrtnu zástěrkama...takže tomu origo podvozku při rychlý jízdě v zatáčkách prostě nevěřim...no když sem uviděl tohle tak sem to sem prostě hned musel napsat...kdybych měl v kupě simáka tak vám tu cestu po který jezdim vyfotim....abyste měli představu...jo a ještě na tý cestě sou takový hrby a na těch když jedu asi 90 taky škrtám zástěrkama, no a kdybych tam dal ty HPčka tak se bojim abych si tam nehnul se zádama...:D:D:D:D to je právě ten důvod, auto se nejvíc pohybuje po fakt špatný cestě....ale když jedu po dobrý tak každá zatáčka škrtám zástěrkama....

6.11.07, 17:29
Profil ICQ
Voditelj brodice

Příspěvek 
Ondras83 píše:
když já prostě nevim....bojim se aby to na tý cestě co jezdim do školy fakt hodně nehrkalo....a na dálnici kolem jihlavy sem snad nikdy nejel, ani s rodičema....možná jo, ale nepamatuju si to...prostě to mě nesere....potřeboval bych se s těma tlumičema projet....nelíbí se mi, že každá zatáčka a škrtám zástěrkama....

snížit...no vo to ani snad tolik nejde, protože i když to dáš nejvejš tak je to nižší než origo...ale de vo to, že je to dobrá cena a ty tlumiče vypadaj OK, musim se ještě domluvit s fotrem....ty od Michala (z SK) mi dovolil, ale zase se bál vo dopravu, takže z toho nakonec sešlo....ale nevim, zkusim se s nim domluvit a jestli řekne jo tak hned je beru....fakt se bojim těch našich rozsekanejch okresek, ale zase když jedu na benzinu, máme tam takový zrádný esíčko, první levá je nakloněná a druhá pravá lehce vynáší no a tam si vždycky škrtnu zástěrkama...takže tomu origo podvozku při rychlý jízdě v zatáčkách prostě nevěřim...no když sem uviděl tohle tak sem to sem prostě hned musel napsat...kdybych měl v kupě simáka tak vám tu cestu po který jezdim vyfotim....abyste měli představu...jo a ještě na tý cestě sou takový hrby a na těch když jedu asi 90 taky škrtám zástěrkama, no a kdybych tam dal ty HPčka tak se bojim abych si tam nehnul se zádama...:D:D:D:D to je právě ten důvod, auto se nejvíc pohybuje po fakt špatný cestě....ale když jedu po dobrý tak každá zatáčka škrtám zástěrkama....

tie tlmice su tvrdise to znamena prave ze ti zadok nepojde az tak nizko ako so seriovimi, pretoze sa poddaju menej.
zatial jedine negativum co mne vadilo tak bola ta cesta brno-jihlava, to som sa citil ako v siedmom nebi ked bol kus rovneho asfaltu.
a este od vas chcu za taketo dialnice prachy?? by som sa im na to zvysoka.... :D

inak bacha, tie tlmice co mam michal, mam pocit ze su tvrdsie,
je viac typov, ja mam sporting, to su tie najslabsie, potom su trenigove a este nejake uzitkove ci jake. michal ma tusim tie treningove, su tvrdise, spytaj sa ho na to.

mne posielali tlmice z ciech kurierom a dosla krabica ako emental ale nastastie boli tlmice ok

6.11.07, 17:39

Příspěvek 
deekay píše:
Ondras83 píše:

tie tlmice su tvrdise to znamena prave ze ti zadok nepojde az tak nizko ako so seriovimi, pretoze sa poddaju menej.
zatial jedine negativum co mne vadilo tak bola ta cesta brno-jihlava, to som sa citil ako v siedmom nebi ked bol kus rovneho asfaltu.
a este od vas chcu za taketo dialnice prachy?? by som sa im na to zvysoka.... :D

inak bacha, tie tlmice co mam michal, mam pocit ze su tvrdsie,
je viac typov, ja mam sporting, to su tie najslabsie, potom su trenigove a este nejake uzitkove ci jake. michal ma tusim tie treningove, su tvrdise, spytaj sa ho na to.

mne posielali tlmice z ciech kurierom a dosla krabica ako emental ale nastastie boli tlmice ok

tak to sou sporting...já vim že je víc druhů, ale ty tréningový maj myslim 2 pružiny.... no HPčka ty bych bral hned, ale za nový dávat 11tis Kč to je hrozně moc...no a když sem našel za 8000 Kč. starší tak to je taky moc, no a teď sem konečně objevil za 5500 Kč tak to už bych bral hned, ale zase mi v tom brání fotr....ještě nevim, musim se s nim domluvit, ale nemůžu moc čekat aby mi je někdo nevyfouk...ale asi je vemu, jestli fotr nebude mit námitky...což doufám že ne

6.11.07, 17:57
Profil ICQ

Příspěvek 
tak jen sem to dopsal tak sou pryč....prostitutka DRÁT JÁ SE NA TO FAKT VYSERU

6.11.07, 17:58
Profil ICQ
Voditelj brodice

Příspěvek 
Ondras83 píše:
tak jen sem to dopsal tak sou pryč....*cenzurováno* DRÁT JÁ SE NA TO FAKT VYSERU

napis michalovi

6.11.07, 18:00

Příspěvek 
Jj...ty co mám Michal sem měl dřív na fáčku já, než jsem mu ho prodal:) Musím říct super tlumiče, ale na ty naše silnice to je peklo. Myslím, že každou cestu co sem jel, tak mi pár šroubků někde vypadlo:))) Do felicie to asi bude lepší, ale na fávu tam všechno bouchá vrže atd...

6.11.07, 18:16
Profil ICQ

Příspěvek 
Jura píše:
Jj...ty co mám Michal sem měl dřív na fáčku já, než jsem mu ho prodal:) Musím říct super tlumiče, ale na ty naše silnice to je peklo. Myslím, že každou cestu co sem jel, tak mi pár šroubků někde vypadlo:))) Do felicie to asi bude lepší, ale na fávu tam všechno bouchá vrže atd...

hele juro, když tě tady mám, víš jak jsi měnil ty bílý boční blinkry ?? měl jsi tam u nich kabel nebo jen blinkr, do toho jsi zapojil takovej oválnej konektor ?? já sem totiž dneska koukal a máme v krámě 2...jeden s tim kabelem a druhej typ je, že jen zapojim do blinkru konektor a už to běží...

6.11.07, 18:48
Profil ICQ

Příspěvek 
no když mi uteklo tohle tak na to zatim seru....ty michalovi sou na repas...

6.11.07, 18:48
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83 píše:
Jura píše:

hele juro, když tě tady mám, víš jak jsi měnil ty bílý boční blinkry ?? měl jsi tam u nich kabel nebo jen blinkr, do toho jsi zapojil takovej oválnej konektor ?? já sem totiž dneska koukal a máme v krámě 2...jeden s tim kabelem a druhej typ je, že jen zapojim do blinkru konektor a už to běží...

Vypojil sem z blinkru oválnej konektor vycvaknul blinkr nacvaknul novej blinkr a zasunul do něj oválnek konektor...

6.11.07, 19:15
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83 píše:
no když mi uteklo tohle tak na to zatim seru....ty michalovi sou na repas...

už sú predané, sú v jednom dosť upravenom Fave z virtu a repas nepotrebovali, akurát jeden bol z vonku hrdzavý, inak ok....

http://skoda-virt.cz/cz/auta/favorit-a-felicie/3300-bibo-retro-favo-1400ccm/

6.11.07, 19:26
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další