Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 23:49

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Zadní stabilizátor z Felície? 
Autor Zpráva
Hluchoň

Příspěvek 
michale a už jsi zkoušel jeké to je, když jedeš "jako prase" ?

2.6.08, 18:38
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Vít píše:
michale a už jsi zkoušel jeké to je, když jedeš "jako prase" ?

kruháče sú pri tej istej rýchlostti o mnoho istejšie, ak to režem na hranici šmyku auto je ako prikované na zem a nemám poicit že sa prekotím ako pred tým...

vo väčšej rýchlosti 100-140 je to iné, lepšie, teraz mám stále pocit že jazdím nejako pomaly (pokiaľ sa nepozriem na tacháč :shock: )

2.6.08, 18:44

Příspěvek 
michalkatka píše:
Matthes píše:
To ne, to nesmis dat predni i zadni pac by ti to pak nezatacelo, viz

:shock: tak ja neviem, mám to vpredu aj v zadu, a auto zatáča lepšie, sedí lepšie, aj volant sa mi zdá že sa točí ľahšie :oops: :roll:

Si dělá srandu, samozřejmě že je nejlepší mít to na obou nápravách

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

2.6.08, 20:14

Příspěvek 
Kristensen píše:
Si dělá srandu, samozřejmě že je nejlepší mít to na obou nápravách

ja viem... :oops:

3.6.08, 13:52

Příspěvek 
já ho mám jen vzadu (přední leží pod postelej :oops: ) no a moc velkej rozdíl sem v tom teda nepoznal...to, že se to míň naklánělo sem poznal až když sem dal dozadu péra z kombika (a to mám LPG)....já nevim, přední zástěrky mám obroušený dost, ale nevim jestli tam ten přední dát nebo ne :roll: ....

když jedu po kruháku "jako prase"-tzn. gumy hvízdaj, přední kola plnej rejd, čáry za mnou a furt to jede rovně, tak v tom mi stabik nepomůže co ? :D.....přitom to auto moc nakloněný není.....ale teď vodjedou naši do chorvatska, takže bude volná dílna, tak ho tam asi dám

edit:...s tim kruhákem myslim, že jedu pod plynem, ne že brzdim :wink:

3.6.08, 21:25
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83 píše:
já ho mám jen vzadu (přední leží pod postelej :oops: ) no a moc velkej rozdíl sem v tom teda nepoznal...to, že se to míň naklánělo sem poznal až když sem dal dozadu péra z kombika (a to mám LPG)....já nevim, přední zástěrky mám obroušený dost, ale nevim jestli tam ten přední dát nebo ne :roll: ....

když jedu po kruháku "jako prase"-tzn. gumy hvízdaj, přední kola plnej rejd, čáry za mnou a furt to jede rovně, tak v tom mi stabik nepomůže co ? :D.....přitom to auto moc nakloněný není.....ale teď vodjedou naši do chorvatska, takže bude volná dílna, tak ho tam asi dám

edit:...s tim kruhákem myslim, že jedu pod plynem, ne že brzdim :wink:

však nahoď ho a uvidíš... :roll: :evil:

4.6.08, 08:01
Hluchoň

Příspěvek 
no na kruháku jsme jel jednou podobně jako ondars popisuje... no pak jsem si nafouknul kola a bylo to dobrý

4.6.08, 08:47
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít píše:
no na kruháku jsme jel jednou podobně jako ondars popisuje... no pak jsem si nafouknul kola a bylo to dobrý

já ubral plyn a bylo to dobrý....ale zas ty holky přestaly koukat :cry: :lol: :lol: :lol: :D:D:D:D:D:D

4.6.08, 12:55
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
no a víš proč koukaly ? říkali si, co to je za debila, když není schopnej projet normálně obyčejnej kruhák

4.6.08, 13:11
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít píše:
no a víš proč koukaly ? říkali si, co to je za debila, když není schopnej projet normálně obyčejnej kruhák

:lol: :lol: :lol:

4.6.08, 13:29

Příspěvek 
Ondras83 píše:
když jedu po kruháku "jako prase"-tzn. gumy hvízdaj, přední kola plnej rejd, čáry za mnou a furt to jede rovně, tak v tom mi stabik nepomůže co ?

v tomhle pripade se obavam, ze nepomuze ani svecena voda, ledaze by sis tam nabaslil speru a pridal k tomu spetku ESP.
EDIT: ... a nebo se naucil jezdit jako clovek :lol:

4.6.08, 13:39

Příspěvek 
bitmap píše:
Ondras83 píše:
když jedu po kruháku "jako prase"-tzn. gumy hvízdaj, přední kola plnej rejd, čáry za mnou a furt to jede rovně, tak v tom mi stabik nepomůže co ?

v tomhle pripade se obavam, ze nepomuze ani svecena voda, ledaze by sis tam nabaslil speru a pridal k tomu spetku ESP.
EDIT: ... a nebo se naucil jezdit jako clovek :lol:

to bylo ze začátků, holky seděli v autě a smáli se :D.....a jednou když sem votáčel fildu přes rukáv na parkingu tak poláci tleskali :shock: :D :lol:

6.6.08, 15:21
Profil ICQ
Příspěvek 
Tak jsem zvědavej jak to dopadne! Já jsem o těch stabilizátorech do fáčka važoval taky, rovnou v kombinaci s HP podvozkem. Takže dejte vědět postřehy a ja budu mezitim šetřit peníz :lol:
:idea: :arrow: Každej správnej Škodovák jezdí jako prase :evil: Tak to má být-tak je to správně :) Akorat je pak blbý když to nevyjde no :sick:

24.6.08, 07:21
Příspěvek 
Vlada1234 píše:
Tak jsem zvědavej jak to dopadne! Já jsem o těch stabilizátorech do fáčka važoval taky, rovnou v kombinaci s HP podvozkem. Takže dejte vědět postřehy a ja budu mezitim šetřit peníz :lol:
:idea: :arrow: Každej správnej Škodovák jezdí jako prase :evil: Tak to má být-tak je to správně :) Akorat je pak blbý když to nevyjde no :sick:

Jo mimochodem já eříkam že jezdím jako prase, nýbrž že jezdím na "maximálních možnostech Fáčka"

24.6.08, 07:23

Příspěvek 
Stabilizátor i úchyty už mám, ale chtělo by to vědět, kam přesně vrtat, páč vod voka se mi to dělat nechce, nemáte někdo aspoň nějaký fotky?

24.6.08, 07:28
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další