Zadní stabilizátor z Felície?
Autor |
Zpráva |
Vít
Hluchoň
|
michale a už jsi zkoušel jeké to je, když jedeš "jako prase" ?
|
2.6.08, 18:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Vít píše: michale a už jsi zkoušel jeké to je, když jedeš "jako prase" ?
kruháče sú pri tej istej rýchlostti o mnoho istejšie, ak to režem na hranici šmyku auto je ako prikované na zem a nemám poicit že sa prekotím ako pred tým...
vo väčšej rýchlosti 100-140 je to iné, lepšie, teraz mám stále pocit že jazdím nejako pomaly (pokiaľ sa nepozriem na tacháč )
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
2.6.08, 18:44 |
|
|
Kristensen
|
michalkatka píše: Matthes píše: To ne, to nesmis dat predni i zadni pac by ti to pak nezatacelo, viz tak ja neviem, mám to vpredu aj v zadu, a auto zatáča lepšie, sedí lepšie, aj volant sa mi zdá že sa točí ľahšie
Si dělá srandu, samozřejmě že je nejlepší mít to na obou nápravách
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
2.6.08, 20:14 |
|
|
michalkatka
|
Kristensen píše: Si dělá srandu, samozřejmě že je nejlepší mít to na obou nápravách
ja viem...
|
3.6.08, 13:52 |
|
|
Ondras83
|
já ho mám jen vzadu (přední leží pod postelej ) no a moc velkej rozdíl sem v tom teda nepoznal...to, že se to míň naklánělo sem poznal až když sem dal dozadu péra z kombika (a to mám LPG)....já nevim, přední zástěrky mám obroušený dost, ale nevim jestli tam ten přední dát nebo ne ....
když jedu po kruháku "jako prase"-tzn. gumy hvízdaj, přední kola plnej rejd, čáry za mnou a furt to jede rovně, tak v tom mi stabik nepomůže co ? .....přitom to auto moc nakloněný není.....ale teď vodjedou naši do chorvatska, takže bude volná dílna, tak ho tam asi dám
edit:...s tim kruhákem myslim, že jedu pod plynem, ne že brzdim
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
3.6.08, 21:25 |
|
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: já ho mám jen vzadu (přední leží pod postelej ) no a moc velkej rozdíl sem v tom teda nepoznal...to, že se to míň naklánělo sem poznal až když sem dal dozadu péra z kombika (a to mám LPG)....já nevim, přední zástěrky mám obroušený dost, ale nevim jestli tam ten přední dát nebo ne .... když jedu po kruháku "jako prase"-tzn. gumy hvízdaj, přední kola plnej rejd, čáry za mnou a furt to jede rovně, tak v tom mi stabik nepomůže co ? .....přitom to auto moc nakloněný není.....ale teď vodjedou naši do chorvatska, takže bude volná dílna, tak ho tam asi dám edit:...s tim kruhákem myslim, že jedu pod plynem, ne že brzdim
však nahoď ho a uvidíš...
|
4.6.08, 08:01 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
no na kruháku jsme jel jednou podobně jako ondars popisuje... no pak jsem si nafouknul kola a bylo to dobrý
|
4.6.08, 08:47 |
|
|
Ondras83
|
Vít píše: no na kruháku jsme jel jednou podobně jako ondars popisuje... no pak jsem si nafouknul kola a bylo to dobrý
já ubral plyn a bylo to dobrý....ale zas ty holky přestaly koukat :D:D:D:D:D
|
4.6.08, 12:55 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
no a víš proč koukaly ? říkali si, co to je za debila, když není schopnej projet normálně obyčejnej kruhák
|
4.6.08, 13:11 |
|
|
michalkatka
|
Vít píše: no a víš proč koukaly ? říkali si, co to je za debila, když není schopnej projet normálně obyčejnej kruhák
|
4.6.08, 13:29 |
|
|
bitmap
|
Ondras83 píše: když jedu po kruháku "jako prase"-tzn. gumy hvízdaj, přední kola plnej rejd, čáry za mnou a furt to jede rovně, tak v tom mi stabik nepomůže co ?
v tomhle pripade se obavam, ze nepomuze ani svecena voda, ledaze by sis tam nabaslil speru a pridal k tomu spetku ESP.
EDIT: ... a nebo se naucil jezdit jako clovek
|
4.6.08, 13:39 |
|
|
Ondras83
|
bitmap píše: Ondras83 píše: když jedu po kruháku "jako prase"-tzn. gumy hvízdaj, přední kola plnej rejd, čáry za mnou a furt to jede rovně, tak v tom mi stabik nepomůže co ? v tomhle pripade se obavam, ze nepomuze ani svecena voda, ledaze by sis tam nabaslil speru a pridal k tomu spetku ESP. EDIT: ... a nebo se naucil jezdit jako clovek
to bylo ze začátků, holky seděli v autě a smáli se .....a jednou když sem votáčel fildu přes rukáv na parkingu tak poláci tleskali
|
6.6.08, 15:21 |
|
|
Vlada1234
|
Tak jsem zvědavej jak to dopadne! Já jsem o těch stabilizátorech do fáčka važoval taky, rovnou v kombinaci s HP podvozkem. Takže dejte vědět postřehy a ja budu mezitim šetřit peníz
Každej správnej Škodovák jezdí jako prase Tak to má být-tak je to správně Akorat je pak blbý když to nevyjde no
|
24.6.08, 07:21 |
|
|
Vlada1234
|
Vlada1234 píše: Tak jsem zvědavej jak to dopadne! Já jsem o těch stabilizátorech do fáčka važoval taky, rovnou v kombinaci s HP podvozkem. Takže dejte vědět postřehy a ja budu mezitim šetřit peníz Každej správnej Škodovák jezdí jako prase Tak to má být-tak je to správně Akorat je pak blbý když to nevyjde no
Jo mimochodem já eříkam že jezdím jako prase, nýbrž že jezdím na "maximálních možnostech Fáčka"
|
24.6.08, 07:23 |
|
|
Nepér
|
Stabilizátor i úchyty už mám, ale chtělo by to vědět, kam přesně vrtat, páč vod voka se mi to dělat nechce, nemáte někdo aspoň nějaký fotky?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
24.6.08, 07:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|