Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 23:30

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Staré šrouby 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
Kristensen píše:
slovacek.milos píše:
fatal píše:
Klep klep klep křup. :wink:

dáš na povolování malý moment, já má dvě klepačku a trhačku , nejvíc co se mi líbí tak šroub v čepu ramene a na tlumiči v těhlici s těma jsem se natrápil a klepačkou klepeš a čekáš tam i zpět, kdo si máte možnost koupit kufr čína za 2300 ráčna, sekáč, bruska a utahovačka tak bomba věc pro začátek miloš

Jo ty šrouby na těhlicích to je věc, bez vzduchovýho povolováku ani prt, máme los vidlos italiáno a maká už 8 let, přesně jak řikáš prst na spoušt druhej na směr a jedeš tam a zpět a za chvilku je venku

když jsem neměl svouslopák a pistoli u pasu to byl zápas na dvě hodiny hanba plut a raději nevzpomínat jí mám zas los čínonos HYMAIR :D miloš

29.7.08, 17:49
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
dej si hymair univer do vyhledavače , mají v té firmě spostu dobrých věcí třeba kleště na spony stojí 1800 já je tam koupil za 300, různé lisovací pomůcky na fobíe, stahováky s bočním stahováním na ložiska, a kde jakou blbost, hadice s navijákem, prodlužky, lampy bez šnůr, hydraulické přízdvihy za 2800, mycí stoly za pár korun, diagnostiky a akci, celkem bomba firma, vesměs čína, ale i narex, v obchodě v brně jsou o něco levnější miloš

29.7.08, 17:57

Příspěvek 
a rovnáky na ohejbáky a bublinku do vodováhy a vylisováky na nalisováky... :)

29.7.08, 19:33
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2