|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Thor7
|
Re: re
mrpichanda píše: je diky moc a tie kroužky si musim vyrobiť alebo dostat to kupiť bežne v obchode ... .
Za málo Co se té dostupnosti týče - já je u nás koupil normálně v autodílech
_________________ Š120L - 87´ + Favorit LXi - 93´
|
9.8.06, 10:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Martin píše: Že to moc dotáhneš bych se nebál (pokud nestrhneš závit).
přesně já na tom skákal
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.8.06, 13:45 |
|
|
ferrari
|
Sadra17 píše: Martin píše: Že to moc dotáhneš bych se nebál (pokud nestrhneš závit).
přesně já na tom skákal
Hm, a čo takto veľké napätie na koci poloosi po brutálnom dotiahnutí? Trhlina vznikne ľahšie (a ešte ľahšie sa potom šíri) pri takomto napätí.
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
10.8.06, 20:05 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ferrari píše: Sadra17 píše: Martin píše: Že to moc dotáhneš bych se nebál (pokud nestrhneš závit).
přesně já na tom skákal Hm, a čo takto veľké napätie na koci poloosi po brutálnom dotiahnutí? Trhlina vznikne ľahšie (a ešte ľahšie sa potom šíri) pri takomto napätí.
mě to klepe když přibrzdim tak sem to chtěl pořádně dotáhnout
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.8.06, 20:10 |
|
|
mrpichanda
|
re
viete co skusal som to z tymi podlozkami najprv som si odmeral volu na upnutom bubny ta bola asi tak 0.6mm tak som tam davliekol dve podlozky 0.3 a doliahol a stale tam bola taka ista vola neviem ci vecsia tak som tam dal este 2 dokopy 4 a stale to iste nemoze to bit vtom ze som ich tam dal vela lebo sa mi zda ze predtym to robilo pomenej a uz nemam naladu stale to rozoberat a skladal ps tie podlozky stači navliect na poloos a nasadit bubon a dotiahnut alebo treba aj niečo ine spraviť.
|
11.8.06, 10:59 |
|
|
mrpichanda
|
re
poradte mi please predtym text.
|
16.8.06, 10:21 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Uz to vidim jen na vymenu. Minimalne buben, spis ale i poloosa.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
19.8.06, 11:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|