|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
do těhlice musíš mlátit napřímo jinak to neúčinkuje 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 16.3.09, 22:18 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
kajoxx
Registrován: 28.10.08, 22:25 Příspěvky: 67 Bydliště: Bratislava, SK
|
Sadra17 píše: do těhlice musíš mlátit napřímo jinak to neúčinkuje 
No skusal som aj to len jemnejsie, lebo sa mi zda ze sa ta tehlica zacala na krajoch deformovat...
A treba do toho mlatit kolmo na os capu ktorym smerom? dovnutra auta? smerom von alebo dopredu?
_________________ Škoda Forman GLXi 781.136B=BMM, 50kw, 1994, 145 tis. km, biely
|
| 16.3.09, 22:22 |
|
 |
|
Drak
|
Do toho musíš jebnout a ne jemně. Mlátí se na tu stranu, kde ti to bude nejmíň pružit, takže co nejvíc proti svisláku. Neboj se vlka nic, to dřív zlomíš kladivo, než bys to železo rozklepal tak, že zničíš ten kónus.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 16.3.09, 22:28 |
|
 |
|