výměna pružin - kyvka - Áčka
Autor |
Zpráva |
VeTeV
Senior TW team
|
a co tam dát to co tam patří? .-))
jinak jak říkám, já třeba domky měnil - stojej pár kaček a ty starý bejvaj sedlý... další věc je, že když to áčkuje delší dobu tak to odnese šavle... já mam jednu stranu Ok a druhá je KO (na spotřebáku)
u karkule si nobé pružiny sedly po měsíci že mám mírná áčka všude )
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
26.9.09, 08:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
LUCAS
|
rád bych tam dal co tam patří, ale mam jen jeden kyvko silent. pracuju uz jen s materialem co mam, nebudu kupovat nove veci protoze ta naprava pujde v zime nebo na jare ven a pujde tam vlečka. jinak jeden domek pruziny byl uplne zamacklej takze ho dam druhej, musim se pak jeste podivat naten druhej, snad bude ok, mam asi jen jeden.
_________________ ŠKODA 120GL, r.v.: 1987, (aktualni konfigurace 136GL)
|
26.9.09, 11:41 |
|
|
LUCAS
|
co si myslite o tomhle: http://aukro.cz/show_item.php?item=743454796 ? jsou opravdu nové nebo ne? vypada to jako staré, ale zase prodejce obautodily... no nevim. má tam hodne negativních komentářů tak si nejsem jistej. nemate s timhle prodejcem nekdo zkusenosti?
|
3.10.09, 17:19 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
LUCAS píše: co si myslite o tomhle
Za ty prachy bych to risknul. jinak bych doporucil domky dle M007, ty se nevymackaji.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
3.10.09, 17:56 |
|
|
LUCAS
|
Viky píše: LUCAS píše: co si myslite o tomhle Za ty prachy bych to risknul. jinak bych doporucil domky dle M007, ty se nevymackaji.
mno jenze on to ma svarene natvrdo. ja mam stale kyvku a tam to ma byt pružné přece
|
3.10.09, 18:05 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
LUCAS píše: mno jenze on to ma svarene natvrdo. Ja mam stale kyvku a tam to ma byt pružné přece
Melo by. Ale vono by toho melo bejt....
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
3.10.09, 18:17 |
|
|
LUCAS
|
Viky píše: LUCAS píše: mno jenze on to ma svarene natvrdo. Ja mam stale kyvku a tam to ma byt pružné přece Melo by. Ale vono by toho melo bejt....
no to mas sice pravdu ale podelny ramena mam vzadu docela uz nacaty a kdyby byl vrsek natvrdo tak by to odnesly ramena a nepotrebuju aby mi nekde ustrelila pruzina a auto si sedlo na zem jeste s tim potrebuju tak pul roku jezdit nez tam bude vlečka
|
3.10.09, 18:25 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
LUCAS píše: co si myslite o tomhle: http://aukro.cz/show_item.php?item=743454796 ? jsou opravdu nové nebo ne? vypada to jako staré, ale zase prodejce obautodily... no nevim. má tam hodne negativních komentářů tak si nejsem jistej. nemate s timhle prodejcem nekdo zkusenosti?
stara zasoba od Romana - nevim jake ma negativ zkusenosti, ale todle j eopravdu puvodni, druhoska nikda nebyla.-))
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
4.10.09, 19:55 |
|
|
LUCAS
|
VeTeV píše: LUCAS píše: co si myslite o tomhle: http://aukro.cz/show_item.php?item=743454796 ? jsou opravdu nové nebo ne? vypada to jako staré, ale zase prodejce obautodily... no nevim. má tam hodne negativních komentářů tak si nejsem jistej. nemate s timhle prodejcem nekdo zkusenosti? stara zasoba od Romana - nevim jake ma negativ zkusenosti, ale todle j eopravdu puvodni, druhoska nikda nebyla.-))
mno tady nejde o to jestli je to prvovyroba nebo druhovyroba, ale jestli je to nové nebo ne, protože na těch fotkách to opravdu jako nové nevypadá a nerad bych vyhodil prachy i kdyz chce jen 30/ks za stary kyvko domky ktery mam doma 4
|
4.10.09, 20:04 |
|
|
Šemik
|
Já bych tam dal ty vlečkodomky rovnou, nebál bych se destrukce ramen.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
4.10.09, 20:48 |
|
|
LUCAS
|
Šemik píše: Já bych tam dal ty vlečkodomky rovnou, nebál bych se destrukce ramen.
mno ja ale resim problem s ačkama a zadkem moc u zeme, a to my vlečkodomek prece nepomuze... chtel jsem to vyresit dobrýma kyvkodomkama abych pod ně nemusel davat podložku, ale asi mi nic jineho nezbyde. ted sice nemam vymackany kyvkodomky, ale porad to ma trochu ačka, nejsou proste nový no...
|
4.10.09, 20:53 |
|
|
Šemik
|
No, dalo by se tomu pomoct tím, že sundáš stávající domky, mezi ně a kastli dáš větší matice než jsou šrouby co je drží do kastle, tím si trochu pomůžeš Náklady na úpravu - několik matic M10
|
4.10.09, 20:58 |
|
|
LUCAS
|
Šemik píše: No, dalo by se tomu pomoct tím, že sundáš stávající domky, mezi ně a kastli dáš větší matice než jsou šrouby co je drží do kastle, tím si trochu pomůžeš Náklady na úpravu - několik matic M10
jo tak presne o tomhle jsem taky premyslel no, ale zase jsem si rikal aby to ten domek vydrzel, precejen to neni moc silny plech a nevim jaka by na to pusobila sila no... radeji jsem si rikal ze bude lepsi podložka pod ten domek, ale jeste uvidim no, novy domky asi nesezenu. kdysi kdyz jsem shanel novy vleckodomky dovezli mi misto nich novy kyvkodomky ale chteli za to 9 kil tak to ne. ted to musim dopredu promylet poradne protoze uz se mi ta pruzina bude vyndavat blbe kdyz uz tam mam nasazeny motor, predtim jsem mel spustenou prevodovku a bez motoru tak to byla pohodicka.
|
4.10.09, 21:06 |
|
|
Šemik
|
Dokud jsem měl kyvku tak jsem ty matice mezi domkem a karoserií taky měl, dával je tam ještě Bukaj.. Celkem tam mohly být tak 2 (?) roky.
|
4.10.09, 21:08 |
|
|
LUCAS
|
Šemik píše: Dokud jsem měl kyvku tak jsem ty matice mezi domkem a karoserií taky měl, dával je tam ještě Bukaj.. Celkem tam mohly být tak 2 (?) roky.
aha, takze by to mohlo vydrzet do jara nez bude snad uz vlečka. tak to asi teda zítra zkusím ty matice. ted jenom nejakym zpusobem vytahnout pruziny, to bude porod
|
4.10.09, 21:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|