Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 23:00

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 silentbloky fabia 
Autor Zpráva
Senior TW team

Příspěvek 
kvuli tomuto nechal znamej melouchareni - nebot vsici co k nemu jezdili tak to byli mistni ochmelove, co se snazi usetrit aby bylo na pivo... takze o nejake kvalite nemohla byt rec, zaklad byl aby se usetrilo...
a pak se sesli v hospode a znameho pomlouvali jakej je to sizunk a ze vse co dava je srac apod... tka se nasral a poslal je do prdele a nedela nic...

ja nezapomenu na to kdyz mu tma manik dovezl auto ze je nakrivo a divne se chova v zatackach - no aby ne mel prdlou pruzinu v pulce - tak se mu volalo ze jako se objednaj novy a vymeni se to - to byl v hospe tak rikal ze ted to nebude resit,...druhej den ze to sezene jako na vrakaci... nesehnal tak treti den tu prdlou pruzinu privezl k nam ze mu to mame svarit - marne bylo objasnovani, ze takto to nikam nevede... tka se vzala vodovodni roura, rizla se narvala se na pruzinu a svarilo se...

za tejden tu byl s druhou ze to chce taky takhle zmenit charakteristiku ze to je ted prijemne tvrdy....

Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?

11.10.09, 12:01
Pspvek Reklama

Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
:lol: :lol:

11.10.09, 12:21
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
to máš pacienty, tady jeden přišel borec z ulice vyměnit sojku na seata hned, že musí hned jet do brna a auto denně potřebuje,

říkám hned ti vymění tak stěrače jestli to spěchá, 8)

vyhodil si převodovku a že hned lamelu na 1.8 motor podle velkého TP, odpoledne jsem mu ji přivez no a jsme banda co ničemu nerozumí všichni stejní lamela nepasovala měl tam motor 1.6 :roll:

pak přišel další den že všechno namontoval v pořádku jen spojka nevypíná co stím :roll: a už mu to stojí dva měsíce před barákem

takže slovo hned je i klidně dva měsíce :D miloš

11.10.09, 12:29

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
jinak to beru jako pokec a výměnu zkušeností nic tvrdě nezastávám :D miloš

přesně tak :)

11.10.09, 12:36
Profil ICQ

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
NOVON píše:
MILOŠ,ONDRAS: FEBI není vyrobce,ale přebalovací firma,stejně jako DELPHI a jiné 'shity'.. co houby vydrží..Já si raději připlatím za prvovýrobu-teda do svých aut..;-) Jinak se vždycky ptám,co tam chcou za kvalitu/v jaké cenové relaci..

jinak to beru jako pokec a výměnu zkušeností nic tvrdě nezastávám :D miloš

Ano přesně o tohle tady jde.

12.10.09, 07:50

Příspěvek 
No někteří lidé mě dovádějí k šílenství,třebas můj stryk..Na jaře chtěl vyměnit čepy řízení na Mondeu,ale že stačí nějaké levné.Tak jsem mu tam dal DELPHI za 500kč/ks..Teď byl na STK a brečel,že jsou už zase v prd..,jak prý je to možné..Říkám mu,že kdyby tehdy nešetřil a dal tam pořádné LMI za 800kč/ks..,tak by to bylo v pohodě..Jinak už jsem si taky říkal,že se na to opravování vyprdnu...:-l

12.10.09, 08:08
Mistr mechanik

Příspěvek 
NOVON píše:
No někteří lidé mě dovádějí k šílenství,třebas můj stryk..Na jaře chtěl vyměnit čepy řízení na Mondeu,ale že stačí nějaké levné.Tak jsem mu tam dal DELPHI za 500kč/ks..Teď byl na STK a brečel,že jsou už zase v prd..,jak prý je to možné..Říkám mu,že kdyby tehdy nešetřil a dal tam pořádné LMI za 800kč/ks..,tak by to bylo v pohodě..Jinak už jsem si taky říkal,že se na to opravování vyprdnu...:-l

na opravovani se nevyprdni strykovi řekneš posamych jamach jezdiš, čepy rozjebals daš druhe jedeš dal, :roll:

ty ani já jsme ty čepy nevyrobili,

v létě jsem spravil frontelu za 30.000 všechno nové, brzdy spojku, předek kastla, fakt jsem si dal záležet a měl jsem i radost, borec ujel asi 300 km našil to do jasanu a totálka, 8) a život jde dál :D miloš

12.10.09, 18:39
Senior TW team

Příspěvek 
asy mu chybla kilometrova vule volantu, nebrzdici brzdy a spojka co nebere

Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?

13.10.09, 08:38

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
NOVON píše:

na opravovani se nevyprdni strykovi řekneš posamych jamach jezdiš, čepy rozjebals daš druhe jedeš dal, :roll:

ty ani já jsme ty čepy nevyrobili,

v létě jsem spravil frontelu za 30.000 všechno nové, brzdy spojku, předek kastla, fakt jsem si dal záležet a měl jsem i radost, borec ujel asi 300 km našil to do jasanu a totálka, 8) a život jde dál :D miloš

Miloši,nejde jen o stryka,takových jelimanů je více..No stejně už začíná být v garáži kosa,tak asi ukončín sezonu.. 8)

13.10.09, 15:04

Příspěvek silentblok
No myslel jsem ten zadní,silentblok mám inovaci přímo ze škodovkym, nevyplatí se náhrada,mě akorat zarazilo že je to v silonu takže sem čekal jiné chování než u hliníku,takže ho lisujete jako ten přední přes sřoub ,matici a podložky,právě sem četl někde na foru že se nesmí lisovat přes plochou podložku(by to prasklo) tak sem přemejšlel jak tak asi přes tu středovou díru šroubem.

19.10.09, 09:44
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
ten šroub a dně podložky je originál přípravek :wink:

19.10.09, 14:43
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
přes ten šroub nic nenalisuješ máš přípravek nebho ho namažeš klouzkem i tu díru naklepneš lehce a po molimetříku lisuješ ve svěráku a točíš dokola

nějaké moc hr tak ho zničíš je prostě plastový miloš

19.10.09, 18:25
Mistr mechanik

Příspěvek 
samozrejmě ho musíš nalisovat podle těch šipeček jinak půjde brzy KO a pokud máš hodně široké bumy tak z audi TT nebo A2 podle objednávacího čísla ten puk je totž plný miloš

19.10.09, 18:28

Příspěvek 
na oktávku se dá taky sehnat ten puk plnej ? :)

19.10.09, 20:24
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Ondras83 píše:
na oktávku se dá taky sehnat ten puk plnej ? :)

jo já to tam už napsal dokupy audi TT je na koktávku a A2 je na fábku,
musíš mít ale jiná objednávací čísla a ty ti z hlavy neřeknu jinak obědnáš ty pukyky děravé,

já třeba na koktávku kupuji motortex veselí nad moravou cca 250 korun a stojí až 700 za kus v audině miloš

20.10.09, 13:43
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2