Autor |
Zpráva |
chemer
Moderátor
|
Tohle téma se mi zrovna hodí, řešim jaký tlumiče. Takže třeba takový Kayaba Premium na 120L kyvku pro klidnej jízdní styl by byly dostačující?
|
12.10.09, 09:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
me jen zarazi jak se tady mluvi o Atesech - ja horsi volbu na 120 neznam, podobne je na tom Monroe, Gabriel...proste nic to nevydrzi a stiznosti na ne je opravdu mrte... nakonec jsem dal HPcka a prima...
druhou moznosti jsou prave Kayaba, o nichz se mluvi jako o jednech z poslednich rozumnych tlumicich
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
12.10.09, 09:26 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Trochu zarážející je že ty Kayaba jsou jenom cca o 50 - 100 kč dražší než starline. Monroe by měly být vzhledem k ceně dobrý, ale taky jsem na ně neslyšel žádnou chválu.
Takže na tu převážně obyčejnou jízdu by byly od Kayaby lepší ty kapalinový oproti dvojnásobně dražším plynokapalinovým?
|
12.10.09, 09:30 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
osobně bych se jich nebál, kor jestli s tím jezdíš na pohodu... já vyzkoušel an spotřebáku kdeco a obvykle to šlo do roku do kopru...
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
12.10.09, 09:32 |
|
|
chemer
Moderátor
|
No bohužel se pohybuju dost často po naprosto rozmlácených cestách, takže už jsem smířenej že ať tam dám cokoli, nebude to nadlouho
|
12.10.09, 09:34 |
|
|
werty
|
chemer píše: No bohužel se pohybuju dost často po naprosto rozmlácených cestách, takže už jsem smířenej že ať tam dám cokoli, nebude to nadlouho
KYB Premium (tedy kapalinové) mám taky a zdají se mi lepší než Atesa které si ve stejné době dával na Fav kolega z práce. Rozhodně se značkou KYB nedá nic zkazit je to to nelepší co se v poměru cena/kvalita dá sehnat. A dávat je na úroveň (byť cenově) Starline je pro značku Kayaba urážka.
|
12.10.09, 09:53 |
|
|
matoo
|
a co tak anglicke Spax, Avo alebo Gaz? ma s tym niekto nejake skusenosti?
|
29.10.09, 23:20 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
spaxy nebo gazy - co vim tak vyborne tlumice, stelovatelne, ale cena ) udelas si z toho sutre a nebo seriovou houpacku..
a obcas jsem zaslaechl, ze spaxy u toho stelovani po case pousteji - nekdo tvrdi ze ne, nekdo ze jo...
|
30.10.09, 15:15 |
|
|
Kristensen
|
Já bych se snažil vyhnout tlumičům SACHS Supertouring, protože ať je na autě vyteklej tlumič nebo tenhle novej sachs tak rozdíl je fakt nepatrnej, jsou až příliš měkký.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
30.10.09, 15:31 |
|
|
Ondras83
|
na 120tkách sou atesa pomlouvaný, na fáčkách a feldách si nestěžuju...je to houpavý, ale to je favorit na jakejchkoli seriovejch tlumičích...já osobně sem na atesách na feldě jezdil a nic hroznýho sem s nima nezažil
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
30.10.09, 16:17 |
|
|
matoo
|
VeTeV píše: spaxy nebo gazy - co vim tak vyborne tlumice, stelovatelne, ale cena ) udelas si z toho sutre a nebo seriovou houpacku.. a obcas jsem zaslaechl, ze spaxy u toho stelovani po case pousteji - nekdo tvrdi ze ne, nekdo ze jo...
no spaxe su cenovo vysoko, ale gaze vyjdu asi ako plynnokvapalinove kayaby. akurat som o nich nic konkretne nepocul. v cr su dvaja ludia co ich maju, ale este ich nejeli...
|
30.10.09, 18:22 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
Ondras83 píše: na 120tkách sou atesa pomlouvaný, na fáčkách a feldách si nestěžuju...je to houpavý, ale to je favorit na jakejchkoli seriovejch tlumičích...já osobně sem na atesách na feldě jezdil a nic hroznýho sem s nima nezažil
realiřa- na 120 je to horsi jak vylitanej tlumic... nestesti
|
30.10.09, 20:22 |
|
|
cyz
|
Nevíte kde se dají objednat? Tlumuče budu řešit po novém roce, zatím jsem našel jenom Ateso, Starline a Monroe...jediné co by přišlo v úvahu tak je Ateso ale rád bych zkusil Boge...
|
30.10.09, 20:59 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
rozepiš se o těch Boge já je mam a nevim o nich nic
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.10.09, 21:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|