Příspěvky: 360 Bydliště: Lipovec,okres Blansko,kraj Jihomoravský,stát ČR
Majlanky píše:
Kukyn píše:
diky už jsem našel super článek na virtu
Kterej? Jinak by mezajimalo, pri cem se ti rozsypal. Pokud to nebylo pri nejaky nestandardni operaci, pak budes dle me potrebovat ten koloub uplne celej, pac ti vyskocila klec z telesa...
Tento článek,upozorňuju kvůli některým, že jsem hledal jen obrázek jak to vypadá.Stalo se to taťkovi když jel z práce.Nejhorší na tom všem bylo to že jsem ho Fanoušem táhnul domů,samej kopec a ještě k tomu sníh a led.Výměna byla v poho,páč jsem přehodil celou poloosu
Příspěvky: 360 Bydliště: Lipovec,okres Blansko,kraj Jihomoravský,stát ČR
Majlanky píše:
No zas tak obrovska neni ale chyba to je... Ale uprimne, me je to fuk, klidne si to skladejte jak chcete. Poukazu na chybu a jeste jsem na troubu nebo co Jinak Kukyne, jestli mas doma starou favo poloosu tak tyhle vnejsi klouby jsou stejny...
už jsem to vyměnil,ploosa z vrakáče,namazat nasadit a už to jezdí.Jen bych rád upozornil, že jsem hledal obrázky poloos a homokin. kloubů ne nějaký články, a pak chyby.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 59 návštevníků