Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 22:41

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 nevíte co je tohle za náboj?? poraďte plís 
Autor Zpráva
Pan Kapitán

Příspěvek 
Vsechno zalezi jenom na tom, jestli mas moznost vyrobit ten naboj zadarmo. V opacnym pripade bych sel cestou jinyho naboje. Von ten polotovar nebude nijak malej na tohle a cas stravenej u soustruhu taky nic moc. To uz bych rekl ze bude spis jednodussi vzit naboj treba ze 120ky a napasovat ho na tu puvodni trubku. Jestli to ma roztec 4x130, tak je asi celkem jedno jaky naboje tam das, ne?

Cvokárium: Youtube Instagram

22.2.10, 09:38
Profil ICQ YIM
Pspvek Reklama

Pan Kapitán

Příspěvek 
Jo este jeden dotaz.... jakou nosnost ma mit ten vlek?

22.2.10, 09:39
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
náboj ze škodky taky zkusíme, ale jestli bude průměr menší tak je to slepá ulička. celková vleku je 750.

jinak s tou roztečí to je mi taky celkem záhada, měly by na tom být disky ze škodovky stodvácy, ale když jsem měřil vzdálenost protilehlých šteftů, tak mi vyšlo nějakých 125, samozřejmě to není vůbec přesné měření. když jsem měřil rozteč, tak mi vyšlo 91, tak fakt nevim co to je teda za rozteč :( .....že by 4 x 90 ?

22.2.10, 10:27
Mistr mechanik

Příspěvek 
jestli stím nějak nejezdíš zavař kolo na tvrdo a jezdi dokolečka :D miloš

22.2.10, 11:11
Pan Kapitán

Příspěvek 
Roztec se meri na roztecny kruznici, tzn. ty protilehly srouby.
120kova naprava ma povoleny zatizeni 540kg, takze by tam teoreticky takovy naboje nemely bejt... ale zase to je vyhoda, ze jsou trny pridelany na 4 srouby, takze bys mohl jednoduse navarit dobre navrtanou platli a mas po starostech.

Pravdepodobne bys nejlip udelal pouzitim naboju z 1203ky, abys mel cisty svedomi.

22.2.10, 13:17
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
Viky píše:
Roztec se meri na roztecny kruznici, tzn. ty protilehly srouby.
120kova naprava ma povoleny zatizeni 540kg, takze by tam teoreticky takovy naboje nemely bejt... ale zase to je vyhoda, ze jsou trny pridelany na 4 srouby, takze bys mohl jednoduse navarit dobre navrtanou platli a mas po starostech.

Pravdepodobne bys nejlip udelal pouzitim naboju z 1203ky, abys mel cisty svedomi.

takže teda když jsem naměřil vzdálenost dvou šteftů něco přes devadesát, rozteč by měla být asi 4x100 ne? protože se měří výseč roztečné kružnice. je to tak?

jinak tahle náprava nemá se škodovkou nic společnýho

22.2.10, 14:31

Příspěvek 
Náboj u zámečníka počítej tak 4-5000,- Levněji ti to nikdo neudělá. Takovej materiál ani nikdo nemá, bude se blbě shánět.

22.2.10, 15:05
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
...jako asi byste měli už přestat, protože kecáte samý hovna přátelé

22.2.10, 16:12
Pan Kapitán

Příspěvek 
marekparek píše:

Hele priteli. Clovek se tu snazi ti neco poradit..... moc si toho zatim nepochopil, tak nemachruj.

(Kdyby se te nekdo ptal, tak sem admin a nemas mne sr*t, kdyz se snazim ti pomoct, OK?)

22.2.10, 17:44
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
marekparek píše:

Tak podivej..chtel si poradit co s tim mas tu rad dost...jina naprava..je reseni...jiny naboj upravit..taky reseni... vyrobit naboj znovu...taky reseni ....zavarit stary naboj..taky reseni...nic z toho se ti nelibi tak proc se na to ptas kdyz si tak chytrej....myslim ze ani vic moznosti jak tohle vyresit neni.... me osobne se libi jen moznost udelat novy naboj jestli chces tak ti to zaridim a 4..5tis Kc za to rozhodne chtit nebudu

23.2.10, 19:00
Profil ICQ

Příspěvek 
omlouvám se, ale někdy mě vytočí, když si někdo ani nepřečte první řádek threadu a hází rozumy. na nikoho jsem neútočil, takže jestli jste byli dotčeni tím, že jsem prohlásil, že kecáte píčoviny, tak se jesště jednou omlouvám, ale nenapadlo mě, že vás to tak namíchne

jinak děkuju za pomoc. a co se týká toho náboje, tak mi byla nabídnuta dvěma podniky výroba s materiálem za necelých 2000 Kč

23.2.10, 20:54

Příspěvek 
marekparek píše:
omlouvám se, ale někdy mě vytočí, když si někdo ani nepřečte první řádek threadu a hází rozumy. na nikoho jsem neútočil, takže jestli jste byli dotčeni tím, že jsem prohlásil, že kecáte píčoviny, tak se jesště jednou omlouvám, ale nenapadlo mě, že vás to tak namíchne

jinak děkuju za pomoc. a co se týká toho náboje, tak mi byla nabídnuta dvěma podniky výroba s materiálem za necelých 2000 Kč

pokud jde o me tak to prijimam a myslim ze za 2000neni co resit..tohle si reknou na vrakaci za napravu taky, kdybyhc to delal ja rekl bych si taky tak 1000 za praci urcite plus material..a to jsem nevidel vykres...plus dale pripadne posta protoze budes urcite z druheho konce republiky...takze muj zaver je ten nechat to udelat..ale rozhodni se sam... :)

23.2.10, 22:20
Profil ICQ

Příspěvek 
dík, ale už jsem to zadal jedný firmě přímo tady v Praze kousek od baráku. a dokonce to udělají do dvou dnů

25.2.10, 09:51
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2