Autor |
Zpráva |
Carlos
Mistr mechanik
|
Je to jasné. Prasklá nápravnice. A omluva pažimu, je to hujda shnilá na sra*ku.
EDIT: Zde nějaké fotky
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
3.6.10, 18:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Ano, nápravnice byla přervaná na dva kusy a podlaha u spolujezdce roztrhaná na hadry, díra na zem jak kráva. To auto muselo dostat naprosto nepředstavitelnou šlupku do kola Jak mnozí jistě poznají, centrální šroub je šroub hlavy válců škoda stodvacet
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
3.6.10, 19:17 |
|
|
darklord
|
no ten srob som poznal ani nebolo treba klikat na dalsiu fotku
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
3.6.10, 19:20 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to je ten slavnej centrální šroub ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.6.10, 19:39 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Sádra: Ano. V tomto případě je to trefné pojmenování.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
3.6.10, 19:46 |
|
|
Šemik
|
darklord píše: no ten srob som poznal ani nebolo treba klikat na dalsiu fotku
Jaký jiný šrouby bych taky zrovna já měl, co? Čest jeho kvalitě, během tažení byl namahán asi všemi možnými směry a způsoby
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
3.6.10, 21:03 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Ten šroub si vystavim.
|
3.6.10, 21:08 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Hlavne, ze sroub se smi namahat jen na tah
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
3.6.10, 21:49 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Pravidla jsou od toho aby se porušovaly.
|
3.6.10, 22:12 |
|
|
fatal
rejpal
|
Neplatí pro centrální šroub. Ten drží všechno do všech směrů.
|
3.6.10, 22:26 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Ano, zde je vše stručně a jasně popsáno.
|
3.6.10, 22:36 |
|
|
varok
|
Sice mi tady na foru nedávno někdo psal, že na nápravnici nemůže jen tak nic odejít, ale tohle je fakt moc i na mě. Já jsem nedávno koupil zase v obchodě s použitými díly nápravnici na fáčko. Na pravé straně je u toho předního silentu v jeho držáku vymlácená díra jak do prdele. Já blbec jsem si toho nevšiml.
Ale teď k dotazu: Je podlaha zdravá, nebyla v tom úchytu objímky zadního silentu ramene prohnilá? Protože takhle roztrhat podlahu, jak bylo popsáno, mi nějak hlava nebere. Jedině ve velké rychlosti spadnout třeba do otevřeného kanálu nebo pod.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
Naposledy upravil varok dne 13.6.10, 08:13, celkově upraveno 3
|
5.6.10, 14:30 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
u těch fáček se stane že zhnije v kastli uložení zadní nápravy a ta ti uletí auto je nepojízdné,
dojel jsem vždy takto, koupíš trojku napínací drát na plot, sděláš zadní sedačku a velde nádrže prorazíš durchšlochem dvě díry,
protáhneš drát kolem nápravy a přitáhneš ji ke kastli a tak dojedeš,
kleště drát durchšloch a kladivo
neůspěch byl že jeden borec který auto řídil si vydedukoval že když je níprava jen na drátu tak nesmí brzdit rozjel to z kopce a v první zatáčce co ji nevybral přeoral příkopu a axelpauzennem zakončil jízdu,
fakt hezky se odpíchl, odrazil a tvrdší doraz trošku no a
pak bylo potřeba jen jeřáb a doklad o likvidaci miloš
|
5.6.10, 17:56 |
|
|
varok
|
Ta podlaha na fotkách vypadá skvěle. Ale to s tou nápravnicí mi hlava nějak nebere. Je to asi 2,5mm plech, navíc různě naohýbaný a povařený do různých profilů, tak nechápu, jak se mohla ta nápravnice roztrhnout. Já ji měl taky úplně prorezlou. Koupil jsem raději v lepším stavu, né tak rezavou. No ale mám zase vymlácenou díru u sousedové strany na úchytu předního silentu. To mě sere. Ale aby se nápravnice roztrhla na dvě části? Pochopil bych, kdyby ureznul nějaký úchyt nebo díra, ale tohle ne.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
13.6.10, 08:24 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
varok: Koukám tebe to hodně fascinuje. Ale nejsi sám.
|
13.6.10, 10:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|