Autor |
Zpráva |
Capricorn
|
Miloši někdy mám trochu problém pochopit jak něco myslíš... Jestli si to myslel tak, že silentbloky ramen po smrti nemusí souviset s vibracemi volantu tak souhlasím... já to myslel spíš všeobecně vzhledem k té kontrole podvozku a tomu že se to zdá být v pořádku.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
10.10.10, 18:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
superflo
|
tak este tipnem posledna moznost, pneu "vajce"... popr. disky... skus dvihnut stranu ne hever a zatoc kolesom, ako sa bude spravat k povrchu ci sa vzdialenost pneu od povrchu bude menit... ak ano to znamena pneu "vajce" a to moze sposobovat kmitanie.. alebo trasenie volantom..
_________________ Škoda Fabia Ambiente, 1,4TDi - 51kW, r.v. 2006, 235 000km - fičíííí Škoda Felícia LXi, 1,6MPi - 55kW, r.v. 1996, 184 000km - predaná
|
10.10.10, 20:25 |
|
|
Ladisco
|
tak ještě jednou děje se to i při malých rychlostech, ted jsem to měl zdvihnuté a jedno kolo zapřené a druhé jsem rozjel na zvedáku od 3 nahoru byl slyšt nějaký rachot dělaly to obě kola, ale jen když jely samostatně, když jely na zvedáku současně- zvedlý celý předek tak vpohodě. A jak se mám podívat na ty ložiska u tlumičů, kolik to asi stojí? Díky.
|
11.10.10, 16:56 |
|
|
fatal
rejpal
|
Nekopou ti pneumatiky náhodou?
|
11.10.10, 17:53 |
|
|
Ladisco
|
nevím jak to myslíš? ale na těch zvedácích jsem žádné kopání nepozoroval, jen ten rachot, ale jen jak jsem napsal
|
11.10.10, 18:05 |
|
|
varok
|
Dal bych nejdříve vyvážit přední kola. Pokud to nepomůže, sundal bych je a zkusil protočit, jestli nejsou křivé kotouče brzd. Jinak ložiska na horní straně tlumiče stojí pár korun, ale raději bych vyměnil celé uložení.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
12.10.10, 14:59 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ložisko asi 50 a guma asi 25 pokud máš kola do A tak to vyměň pomůže to
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.10.10, 17:23 |
|
|
Ladisco
|
co to znamená kola do A? to že se sjíždějí jen kraje?
|
12.10.10, 18:30 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
koukni zepředu z dálky na auto a uvidíš a ano pak se sjíždí vnitřky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.10.10, 19:12 |
|
|
Ladisco
|
tak kola do A nemám a mám udělanou geometrii takže by to mělo být vpořádku měnil jsem totiž v červnu kul čepy řízení a spodní čepy na ramenech u kola
|
12.10.10, 19:19 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jestli si to myslel tak, že silentbloky ramen po smrti nemusí souviset s vibracemi volantu tak souhlasím...
jo tak nějak,
dneska jsem pořešilproblém mlácení homokynetickéhokloubu v zatáčce, majitel si na internetu našel že je topoloosa tak koupil novou a tu jsem mu musel , vyměnit,
nasraný i na mě že to prej nepomohlo zbytešně vyhozené prachy,
no nakonec to bylo tak že na hadičce byl silonový kroužek proti otěru a ten klepal o závaží na kole, holt na internetu říkali miloš
|
12.10.10, 19:28 |
|
|
Pavel Matura
|
Re: někdy vibruje volant! nevím kde může být problém.
Dělá mi to taky, už jsem z toho na prášky. Rozdíl je snad jen to, že mi to dělá až po cca 10 minutách jízdy a to v 80 km, volant se roztřepe cca o 20° a začne mě to táhnout do leva, ale po snížení rychlosti na 50 km to pomalu ustává. Mě už zbývá vyměnit jen homo klouby a tlumiče i s uložením.
_________________ Zku--im co můžu
|
15.2.11, 11:13 |
|
|
Stinovlas
|
matura: vymen kinetaky a bude to ok
_________________ Mam svuj svet-punk's not dead!
|
24.2.11, 01:07 |
|
|
nomolit123
|
No lidi.ramena mam nove,tycky v poradku,horni ulozeni v poradku kupovanene nove.gumy nove,kosti stabylyzatoru nove,Cvachta to i kdyz mym vyhozenou rychlost.Mne jakos to neskupe rizeni ale jako kdyby se to rizeni houpalo z prava doleva.Ale jen co jedu 80 km tak to prestane.Tak uz fakt nevim.ze by loziska v haji?????
|
21.5.11, 05:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|