|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
varok
|
 Re: přední naprava Fa
Taky záleží, jak dlouho to někdo neměl rozebrané. Já to psal z vlastní zkušenosti. Před pár dny jsem to měnil na feldě, ale tam uhnily ty spodní misky na tlumičích a ty byly taky shnilé. Proto jsem se s tím piplal asi 14 dní po pár minutách po práci. Jestli má tlumiče OK, tak bude stačit vyměnit jen tu gumu. Jestli ale nepovolí tu horní matku? Co potom? Já ji teda nepovolil ani za hovínko, tak jsem to musel říznout celé flexou abych vytáhnul alespoň něco zachovalého. Dával jsem novou gumu, ložiska, tu horní misky, ve které ja ta matka. Ty misky nad pružinou byly taky rezlé, ale né zase tak moc, tak jsem to vzal kartáčem ve flexce, nastříkal sprejem a jako nové. Však on sám Hardb uvidí, v jakém to je stavu.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 2.3.11, 11:22 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |