|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Felicia Klepání zepředu - rada
Autor |
Zpráva |
TGL68
|
Re: Felicia Klepání zepředu - rada
Tak se povedlo, díky. Ta stará guma byla sice dost zdeformovaná,ale furt jí bylo dost mezi kastlí a tlumičem, takže pochybuju že to klepání bylo tím... Dá se nějak zjistit jestli klepe spodní čep? Ten se mi totiž zdál OK, ale asi nevím jak ho správně zkontrolovat... Obávám se že to bude to ložisko v tlumiči.
|
6.6.13, 19:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Lamač
|
Ak by to bolo ložisko,cítil by si to na volante pri otáčaní,nie klepanie,a pravdupovediac ešte som ho rozdrbané nevidel.Dvihni predok a zalomcuj s kolesom.V akom stave máš silentblok vodnej pumpy?
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
6.6.13, 19:08 |
|
|
TGL68
|
Tak ve volantu nic necítím. Silentblok u vodní pumpy je OK, sice žádná sláva ale je tam To klepe tím víc čím strmější jsou nerovnosti, třeba při pomalé jízdě na "kočičích hlavách" to klepe v kuse ale třeba na mírnějších propadlinách v silnici ("zhoupnutí") to nic nedělá. Takže asi silentbloky motoru to nebudou. Jinak ty gumy (silentbloky) na rameni jsou v pořádku. Ještě mě napadlo to, že u jedné brzdové destičky je prdlá ta přídržná pružinka, ale to pochybuju že by tak bylo slyšet
|
6.6.13, 19:33 |
|
|
TGL68
|
tak je to vykuchaný oba čepy jsou OK a silentbloky ramena se zdají že taky... tak nevím jedině už mě napadá to ložisko tlumiče (horní gumový uložení jsem měnil)
|
25.6.13, 11:09 |
|
|
CROWACK
|
felicia, klepání je zepředu.... ona už ti čoveče klepe na nebeskou bránu jinak klepec může být cokoliv, nejlíp na jámě nasimulovat situaci kdy to klepne a sledovat odkud to jde...jinak s těma gumama v uložení tlumičů, ono to může vypadat "že jí je tam ještě dost", ale uvědom si co tam působí za síly, když je omačkaná tak to prostě rabancuje...jak jsou tam dlouho?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
25.6.13, 20:23 |
|
|
TGL68
|
no ta guma tam je právě nová... možná se to malinko zlepšilo ale taky se mi to možná jen zdá, ta stará nebyla vycentrovaná. Teď jsem ale měnil těhlici a šrouby jsou tam nový, tak kdoví co to bylo někdy pomůže i jen rozebrat a složit no a taky jsem měl na jedné brzdové destičce prasklou tu pružinu tak jsem vyrobil z pružinovýho drátu novou, teoreticky tam mohla lítat
|
25.6.13, 20:54 |
|
|
Rustyy
|
Zdravim, nedavno se mi stalo neco podobnyho...nakonec jsem na to prisel fakt nahodou...utrzena trubka vody pod motorem...z toho drzaku pod remenici...mlela se tam mezi motorem a sustplechem a pekne rachotila a bouchala...
R.
_________________ Felinka 1,3 MPi r.v.1996 GLXi 72kW S požehnáním Mr.Cimbu
|
25.6.13, 20:55 |
|
|
TGL68
|
Hmm jo mě rachotí ta trubka o krycí plech motoru, ale to je spíš vrrrr když zabírám s malýma otáčkama... tady tohle je klep-klep při přejetí větší nerovnosti jinak je to potichu. No uvidím jak to zase složím teďka.
|
25.6.13, 21:24 |
|
|
TGL68
|
Tak jste hoši asi měli pravdu - nejspíš to bouchá o něco motor... Jsem si všiml že to umí bouchnout stejně když vemu díru levým i pravým kolem, a vzhledem k tomu jaký to dělá tupý rány to asi nebude ložisko v tlumiči...
|
26.6.13, 16:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|