Autor |
Zpráva |
Drak
|
radši si počkej do pondělí a kum si nějaký pořádnější, třeba tonu, nebo něco ne made in china, v obi je vercajk z blata a rozbiješ si s ním leda ruce, taky pomáhá do té drážky na těhlici naklepat šroubovák, ona se trochu rozevře a čep tam vjede jak do mamy.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
27.10.07, 20:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Drak píše: radši si počkej do pondělí a kum si nějaký pořádnější, třeba tonu, nebo něco ne made in china, v obi je vercajk z blata a rozbiješ si s ním leda ruce, taky pomáhá do té drážky na těhlici naklepat šroubovák, ona se trochu rozevře a čep tam vjede jak do mamy.
No nevim, novodoba tona ... hhe, Bukaj videl jak mam klic 13 pekne omackany po pul roce pouzivani ... a zadny rasoviny
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
27.10.07, 20:06 |
|
|
Drak
|
dělají se různý třídu vercajku, tona dělá hobby, standard a profi, mám ráčny profi a můžeš na ňu klidně dát lešeňovku a povolovat kolo u tatry a přežije to, máme je už asi 5 let a nijak je nešetříme a furt drží, dobrá značka je taky LUX a PROXON
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
27.10.07, 20:09 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Drak píše: dělají se různý třídu vercajku, tona dělá hobby, standard a profi, mám ráčny profi a můžeš na ňu klidně dát lešeňovku a povolovat kolo u tatry a přežije to, máme je už asi 5 let a nijak je nešetříme a furt drží, dobrá značka je taky LUX a PROXON
Aha, tak to jo no, ted tu 13 muzu pouzivat jako 14 (stranovou cast, ne ocko)
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
27.10.07, 20:11 |
|
|
krysolet007
Příspěvky: 597 Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
|
Citace: radši si počkej do pondělí a kum si nějaký pořádnější, třeba tonu, nebo něco ne made in china, v obi je vercajk z blata a rozbiješ si s ním leda ruce, taky pomáhá do té drážky na těhlici naklepat šroubovák, ona se trochu rozevře a čep tam vjede jak do mamy.
no klíče kupuju Lux Tools, to je německý vercajk mám dojem, nebo taky šmejd?
_________________ Favorit 136L r.v. 1990, červená apollo 8302
|
27.10.07, 20:12 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já sem měl tonu a při povolování šroubů hlavy praskla ale nestrhla se ted většinou používám 1/4" LUX a drží a klíče extool všechno drží a na praxi používáme výhradně BERNER všechno kvalitní cajky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.10.07, 20:13 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Drak píše: dělají se různý třídu vercajku, tona dělá hobby, standard a profi, mám ráčny profi a můžeš na ňu klidně dát lešeňovku a povolovat kolo u tatry a přežije to, máme je už asi 5 let a nijak je nešetříme a furt drží, dobrá značka je taky LUX a PROXON
perfektní jsou draku kladiva jak sním třískenš do majzlu odletí kousek a přímo do oka kámoš byl u očního snad šestý případ skoro tři týdny PN miloš
|
27.10.07, 20:14 |
|
|
Drak
|
Lux označuje vercajk hvězdičkama, od pěti nahoru už se s tím dá dělat, pod pět je to blato.
|
27.10.07, 20:20 |
|
|
michalkatka
|
Drak píše: Lux označuje vercajk hvězdičkama, od pěti nahoru už se s tím dá dělat, pod pět je to blato.
ja som natrafil celkom dobre, v Hornbachu som kúpil takú sadu Gola, sú tam veľké aj malé, aj skrutkovač a nástavce, za cca1300skk a môžem povedať že znesie veľa... po predlžováku občas kladivom mlátim poriadne, je tam vyrazené chrom vadium a také čosi, ale je fakt dobrá, ešte nič som na tom nepokazil, akurát som stratil nastavec na skrutkovač PZ3 na Favo zamky
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
27.10.07, 20:38 |
|
|
krysolet007
|
ještě bych se chtěl optat: původně sem chtěl nechat vyměnit ty čepy v autoservisu a když už tak aj přední ložiska (docela hučí). A pak aj udělat geometrii... Všechny náhradní díly mám svoje, včetně všech šroubků a matek, a prej že to bude stát 2000,-. Tak na to bych se leda vysral. Vážně ta cena odpovídá? Nebo sem jenom narazil na předražený servis?
|
28.10.07, 14:13 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
krysolet007 píše: ještě bych se chtěl optat: původně sem chtěl nechat vyměnit ty čepy v autoservisu a když už tak aj přední ložiska (docela hučí). A pak aj udělat geometrii... Všechny náhradní díly mám svoje, včetně všech šroubků a matek, a prej že to bude stát 2000,-. Tak na to bych se leda vysral. Vážně ta cena odpovídá? Nebo sem jenom narazil na předražený servis?
myslim ze na znackovy servis je to este dobra cena
nechci vediet kolko som uz nechal ja v servise penazi
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
28.10.07, 14:45 |
|
|
Jarda S.
|
krysolet007 píše: ještě bych se chtěl optat: původně sem chtěl nechat vyměnit ty čepy v autoservisu a když už tak aj přední ložiska (docela hučí). A pak aj udělat geometrii... Všechny náhradní díly mám svoje, včetně všech šroubků a matek, a prej že to bude stát 2000,-. Tak na to bych se leda vysral. Vážně ta cena odpovídá? Nebo sem jenom narazil na předražený servis? no nevim u nás na učňovskej dílně by to vyšlo kolem 1000,-
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
28.10.07, 14:48 |
|
|
krysolet007
|
Citace: no nevim u nás na učňovskej dílně by to vyšlo kolem 1000,-
No jooo, když se s tima mistrama znáš a obsolvoval jsi ten učňák, tak to má dobře ošéfované No mě nezbívá než to zas nějak vykutit sám
|
28.10.07, 15:07 |
|
|
Jarda S.
|
krysolet007 píše: Citace: no nevim u nás na učňovskej dílně by to vyšlo kolem 1000,- No jooo, když se s tima mistrama znáš a obsolvoval jsi ten učňák, tak to má dobře ošéfované No mě nezbívá než to zas nějak vykutit sám
to ne je to cena normálně pro každýho účtujou 130,- hodina
|
28.10.07, 15:11 |
|
|
krysolet007
|
Citace: to ne je to cena normálně pro každýho účtujou 130,- hodina
wow to je nápad! stavim se v dílně u na mojí bývalé průmce, tam mají taky dílnu. akorát nevim jestli mají dílenský lis, kladivem si ty ložiska mužu namlátit aj doma Každopádně v týdnu tam zajedu na návštěvu. Dík za postřehy Sadro
|
28.10.07, 15:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|