Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 23:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 vymena kulaku favorit 
Autor Zpráva

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
pak napiš zážitky jak jsi povolil a vytáhl ten šroub M 10 a jak jsi vytáhl z těhlice čep, jsou případy že nevytahuji nic a používám kladiva co mají v kamenolomu miloš

jsou případy kdy to jde lehko a zase naopak kdy to nejde ani za nic... ale jen k tomu neoriginálnímu ramenu... to si miloši opravdu myslíš že rameno za 400 může plnohodnotně nahradit originální rameno? měl jsem originál a neoriginál v ruce a tu čínu bych si nedal na auto ani za nic... viděl jsi jak jsou provedené ty sváry? stokrát lepší je udělat repas s originálními díly.

21.12.07, 16:55
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
Neex píše:
slovacek.milos píše:
pak napiš zážitky jak jsi povolil a vytáhl ten šroub M 10 a jak jsi vytáhl z těhlice čep, jsou případy že nevytahuji nic a používám kladiva co mají v kamenolomu miloš

jsou případy kdy to jde lehko a zase naopak kdy to nejde ani za nic... ale jen k tomu neoriginálnímu ramenu... to si miloši opravdu myslíš že rameno za 400 může plnohodnotně nahradit originální rameno? měl jsem originál a neoriginál v ruce a tu čínu bych si nedal na auto ani za nic... viděl jsi jak jsou provedené ty sváry? stokrát lepší je udělat repas s originálními díly.

víš myslet znamená ho**o vědět, prostě zkus a uvidíš, já jsem třeba dal viku značku poloosu jedbomu rasistovi a zatím pořád jezdí, vodní čerpadlo vika začalo po roce prolínat a pak zas ne, to rameno fakt jede, mám případ ani ne rok origo škoda rejdový čep a je v háji značka škoda nebo das to je stejné, asi si nevybereš, nedávno jsem dával moog rameno na stilo je to asi to nejlepší na našem trhu no když jsem do toho kola kopl tak mě to děsilo, to origo 100.000 km bylo daleko lepší, já tu čínu zkusil nevím ale značku toho ramene a jede to, třeba fuel pump za 1200 nestály za nic dneska 750 značku si nevzpomenu a jezdí žádný problém tlak pořád OK, ta čína nás stejně jednou převálcuje miloš

21.12.07, 19:32

Příspěvek 
slovacek.milos: ho**o vědět? trochu silné přirovnání ale budiž... mechanik nejsem to je pravda nebo respektive se tím přímo neživím ale zkušeností už mám dost na to abych mohl posoudit co je dobré a co ne... třeba jsi měl jiné rameno nevím... já měl čínu a byl to děs a běs... stejně tak rozdělovač co jsem montoval za půl roku jsem tomu samému známému dělal repas originálního protože na té čině byla po 5 tis. km vůle jako kráva... ale jak říkáš prostě si nevybereš taky mám zkušenosti že některé neorigo chodí dobře ale když to jde většinou se v rámci možností snažím dávat origo.

21.12.07, 20:09
Mistr mechanik

Příspěvek 
Neex píše:
slovacek.milos: ho**o vědět? trochu silné přirovnání ale budiž... mechanik nejsem to je pravda nebo respektive se tím přímo neživím ale zkušeností už mám dost na to abych mohl posoudit co je dobré a co ne... třeba jsi měl jiné rameno nevím... já měl čínu a byl to děs a běs... stejně tak rozdělovač co jsem montoval za půl roku jsem tomu samému známému dělal repas originálního protože na té čině byla po 5 tis. km vůle jako kráva... ale jak říkáš prostě si nevybereš taky mám zkušenosti že některé neorigo chodí dobře ale když to jde většinou se v rámci možností snažím dávat origo.

já tím myslet ho**o vědět říkám že je potřeba zkusit, to není síla, ale poznání, až budu někdy to rameno zas montovat tak napíšu značku, tu fakt nevím dělal jsem to asi pětkrát, ale značku ramena jsem nezjištoval, prostě dovoz, co mám feldy tak skoro všechny mám na šrouby a čep i desítku matku namazaný, vyměnit čep to je poezije, vzduchovka a jede dole zdar žádné kladivo miloš

21.12.07, 20:21

Příspěvek 
vytáhnu tuhle starší diskuzi a zeptám se tedy znovu...myslíte, že nějaký levný zesílený rameno na feldu za 697kč z autokelly bude dobře sloužit? nebo je po koupi lepší hned na něm vyměnit čep za originál, nebo ještě líp koupit jiný rameno značkový (jaký)...zas dávat třeba jednou tolik za delphi fakt nechci...

17.7.08, 21:02

Příspěvek 
ja bych se taky zeptal co me poradite cekaji me asi za mesic obe ramena je to favo rok 92 je to tam vymlaceno v silentblokach tak to chci vymenit cele..nejjednodussi nejrychlejsi ..ptal sem se u nas ai pred pul rokem co sem byl doma prej sou dva typy ramen cena asi 700kus...

17.7.08, 21:11
Profil ICQ

Příspěvek 
ťažko vám poradiť, najlepšie originál, alebo rameno by som aj nechal, nové silenty, alebo iba tie gumy pri starom modeli a nové čapy jedine DAS....

18.7.08, 12:38

Příspěvek 
tak víš že já chci koupit celý ty zesílený ramena :-)

18.7.08, 12:41

Příspěvek 
pjdefort píše:
tak víš že já chci koupit celý ty zesílený ramena :-)

viem, ale origo stojí jedno 1300 a za tú cenu máš neorigo 2ks, ja som to nekupoval nové, ale podarilo sa mi kúpiť veľmi výkodne celú nápravnicu, akurát jeden čap bol zlý, inak ok...

nezoženieš niekde na vrakeci ramená, kúpiš nové silenty (tie musíš aj tak) a prinajhoršom nové čapy a si vysmiaty...

18.7.08, 12:45

Příspěvek 
se zeptám kolik stojí jedno origo...co sem tak koukal, tak něco jinýho než dovoz tu máme delphi a to je za 1800 jedno...vrakáč tu žádnej neni...no zkusim se poptat...je pravda, že ty dovozový tam moc cpát nechci...ale třeba nejsou tak špatný :-)

18.7.08, 12:47

Příspěvek 
pjdefort píše:
se zeptám kolik stojí jedno origo...co sem tak koukal, tak něco jinýho než dovoz tu máme delphi a to je za 1800 jedno...vrakáč tu žádnej neni...no zkusim se poptat...je pravda, že ty dovozový tam moc cpát nechci...ale třeba nejsou tak špatný :-)

neorigo je na náhodu...
ja by som nechal ramená tvoje a vymenil silenty a čapy, nová guma silenty cca 100skk, nový čap DAS 230skk takže na jednu stranu cca 330skk, ale je to trocha pracnejšie...

18.7.08, 12:51

Příspěvek 
jasně, původně sem chtěl nechat moje ramena a vyměnit jen čepy (u nás TRW - 198kč) a silenty Gumokov - 65kč přední a asi 60 zadní...ale chci ty zesílený na feldu abych se zbavil toho navaření na stabilizátor jak tam mám...

Jinak co tka koukám po netu tak originál rameno zesílený - 1800kč jedno...to je pro mě dost no :(

Naposledy upravil PJDefort dne 18.7.08, 12:56, celkově upraveno 1

18.7.08, 12:53

Příspěvek 
skús zohnať origo použitý, však aj tu aj na virte niekto feldy rozoberá... nové to je fakt mailand...

18.7.08, 12:56

Příspěvek 
Jasně po vejplatě hned nahodim inzerát že to shánim..snad se někdo ozve..

18.7.08, 12:57

Příspěvek 
pjdefort píše:
Jasně po vejplatě hned nahodim inzerát že to shánim..snad se někdo ozve..

nahoď hneď, keď tak sa dohodneš že počká, alebo za to bude chcieť pár drobných čo máš v kapse...

inak cenu za obe by som odhadol tak max 500czk za obe...

18.7.08, 12:59
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další