Autor |
Zpráva |
fatal
rejpal
|
Majlanky píše: Oni sou stejny? Jo a jeste... Jak sou ty spony co drzej manzetu... Koupil jsem novy ale jsou takovy psonsky s podivnym patentem... Myslite ze muzu pouzit normalne plastovou stahovacku?
Není ten podivný patent takový "mačkací"? Dával jsem to na Fávo a v pohodě, jak už někdo zmínil, je důležité, aby plocha, na kterou manžeta dosedá (tj. vnějšek toho válce) byla čistá a suchá.
|
18.7.08, 16:10 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27238 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
vyfot ty pásky ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.7.08, 18:54 |
|
Viky
Pan Kapitán
|
fatal píše: Majlanky píše: Oni sou stejny? Jo a jeste... Jak sou ty spony co drzej manzetu... Koupil jsem novy ale jsou takovy psonsky s podivnym patentem... Myslite ze muzu pouzit normalne plastovou stahovacku? Není ten podivný patent takový "mačkací"? Dával jsem to na Fávo a v pohodě, jak už někdo zmínil, je důležité, aby plocha, na kterou manžeta dosedá (tj. vnějšek toho válce) byla čistá a suchá.
Ja pouzivam sroubovaci svorky na hadice. Dost velky se koupjej v poho.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - ![Obrázek](http://www.seaflea.eu/auto_gr/gy_logo.gif)
Cvokárium: Youtube Instagram
|
18.7.08, 19:21 |
|
Vít
Hluchoň
|
Viky píše: fatal píše: Majlanky píše: Oni sou stejny? Jo a jeste... Jak sou ty spony co drzej manzetu... Koupil jsem novy ale jsou takovy psonsky s podivnym patentem... Myslite ze muzu pouzit normalne plastovou stahovacku? Není ten podivný patent takový "mačkací"? Dával jsem to na Fávo a v pohodě, jak už někdo zmínil, je důležité, aby plocha, na kterou manžeta dosedá (tj. vnějšek toho válce) byla čistá a suchá. Ja pouzivam sroubovaci svorky na hadice. Dost velky se koupjej v poho. jo, to jsem taky chtěl, dokonce jsem sponky koupil, ale pak jsem zjistil, že na favorita to nejde, poněvadž na ně nění místo, ten šroub by mlátil do převodovky, to máte na zadohrabu lepší zase
|
18.7.08, 19:25 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Vít píše: to máte na zadohrabu lepší zase
No on je cely lepci ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Muhehehehe
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
18.7.08, 19:35 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
Jo jo ten patent maskaci z polska... Fuj dam tam bud plastovy lelektrikarsky a nebo ty na hadice sroubovaci... Kazdopadne nejdriv musim opravit ten tripod... Kdyby ste nekdo doma mel nejakej starej jehlickovej tripod tak nepohrdnu...
Dik
PS: Jinak kdyby nekoho jeste neco napadlo tak piste piste piste ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
18.7.08, 22:34 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
Takze jak jsme na zacatku resili jak sundat unasec tak sem to dnes vynesl na zahradu, vrazl sem trubku do stahovaku tak aby se to neprotace a tu jsem nastavil dalsi 2m trubkou... Pak jsem nasadil klic na ten 2m trubku a utahoval.
A?
Uz jsou oba unasece dole...
|
19.7.08, 16:00 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
Takze novinky ze sveta poloos.
Dnes jsem se byl zeptat v 2R zda nahododu nemaji jehlicky a podlozky ale meli kulovy. Az kdyz jsem se zminil o favoritackych tak si vzpomnel ze ma favoritacky tripod. Kdyz ho prinesl, zjistil jsem, ze se velice podoba vleckovemu ba, ze jsou mozna oba stejne... Neboli ted musim sehnal poosu bud vlecku nebo Favorita a dat dokupy ty moje...
|
22.7.08, 15:15 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
Jo a jeste jedno zjisteni... Stary tuk z kloubu smrdi jako kdyz nekdo nableje na ho**o... Strasny... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
22.7.08, 20:52 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Majlanky píše: Jo a jeste jedno zjisteni... Stary tuk z kloubu smrdi jako kdyz nekdo nableje na ho**o... Strasny... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Takze to nebylo jen v mych kloubech? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Aha ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
|
22.7.08, 21:03 |
|
Dawid130
|
lobra mám já. fotky nějako nejedou.
|
22.7.08, 22:27 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
Matthes píše: Majlanky píše: Jo a jeste jedno zjisteni... Stary tuk z kloubu smrdi jako kdyz nekdo nableje na ho**o... Strasny... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Takze to nebylo jen v mych kloubech? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Aha ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
No ty jo ja se z toho malem poblil apc to fakt bylo velice verny... Az jednou bude televize s prenosem vuni tak uz vim co pouzit na imitaci blitek ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Dneska jedu na vrakec se zeptat na favo poloosu pac za vleckovy chtel 500...
|
23.7.08, 11:24 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ale stary favo podotykam.
|
23.7.08, 11:41 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
Matthes píše: Ale stary favo podotykam.
No jasne, ale pripomnel jsi mi ze mu to musim rict...
|
23.7.08, 12:48 |
|
Martin91
|
Čus chtěl bych se zeptat..jak je uchycen silentblok převodovky na vlečce jsou tam dva plechy nebo jen jeden...mám v tom celkem zmatek.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
|
5.8.08, 09:49 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
|