Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
ja neviem čo stále riešite...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
26.10.09, 21:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
michalkatka píše: ja neviem čo stále riešite...
sám víš, jaká je perfektní změna přejít z fávo podvozku na felda podvozek se stabilizátorama...lepší ovladatelnost, menší naklánění...no tak někdo to chce taky a nebo ještě víc
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
26.10.09, 21:44 |
|
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: michalkatka píše: ja neviem čo stále riešite... sám víš, jaká je perfektní změna přejít z fávo podvozku na felda podvozek se stabilizátorama...lepší ovladatelnost, menší naklánění...no tak někdo to chce taky a nebo ještě víc
ako vieš HP Sport som mal, ale som ich predal, sériové tlmiče a železo v predu aj v zadu je podľa mňa ideálna kombinácia, ďaľej ani nechcem ísť... komfort jazdy sa podstatne zmenil k lepšiemu, auto neposkakuje drží smer, vo vyjazdených koľajach to neuskakuje, vietor ma neodhadzuje, ja som až také zlepšenie nečakal, myslel som si že to pomôže iba v extrémnych situáciach... tie tvoje HP možno niesú až tak "natvrdo" ale vaša diaľnica je zabiják pre hocičo...
|
27.10.09, 08:47 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Tak ono některé naše "dálnice" nazývat dálnicemi ....
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
27.10.09, 10:18 |
|
|
michalkatka
|
Carlos píše: Tak ono některé naše "dálnice" nazývat dálnicemi ....
berem to tak že je tam značka "diaľnica"
|
27.10.09, 15:56 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
když pojedeš nad 140 tak je to ok
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.10.09, 16:08 |
|
|
michalkatka
|
Sadra17 píše: když pojedeš nad 140 tak je to ok
to viem, a najlepšie v ľavom...
|
27.10.09, 16:11 |
|
|
varok
|
Já právě chtěl vědět, jaké pružiny a tlumiče jdou keště dnes sehnat. Chtěl bych, aby se mi to méně naklánělo do zatáček a na nerovnostech to neskákalo jako koza. Kamarád má na Golfu III. Tvrdší podvozek, sám jsem mu ho kupoval v tuning shopu u nás v Havířově. Ale je to značka JOM a na fáčka se asi nevyrábí. Před rokem měli akci a tak toho využil. Byly to tlumiče i pružiny a teď to má pěkně přitvrzené.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
27.10.09, 20:16 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
JOM vim že dělá na feldu pružiny, které auto sníží o 4cm. To je snad stejné s Favoritem, ne?
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
27.10.09, 20:40 |
|
|
Jarda S.
|
Carlos píše: JOM vim že dělá na feldu pružiny, které auto sníží o 4cm. To je snad stejné s Favoritem, ne?
jo to jsou ale jenom pružiny na měkkých tlumičích
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.10.09, 21:06 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
A píšu něco o tlumičích?
|
27.10.09, 21:10 |
|
|
Jarda S.
|
to je to samý jako kdybych říznul pružiny
|
27.10.09, 21:13 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Neni, fiknutim pružiny ztrácíš ten závěrečnej závit, takže tam ta pružina je nestabilní a působí jen na jedno místo velkým tlakem, a ne rovnoměrně, jako když máš závěrečnej závit.
|
27.10.09, 22:03 |
|
|
Pech.
|
mno favin se mi měkkej nezdá... spíš celkově tak nějak podvozkově nahovno.. jako všechny tyhle krátký lehký předohraby...
kdyby se nakláněl jak naklání, ale pěkně pohodlně tlumil.. bral bych to....
ale když se kur.va jeden naklání jak plachetnice v bouři a přitom mi na kostkách vypadávají plomby, tak je to pro mně blbé auto, co se týče podvozku... byť je v richtiku...
on předek ještě trochu bere.. zhoupne se, ale zadek pak kopne...
forman je trochu lepší...
naklánění přisuzuji absenci stabilizátoru.
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
28.10.09, 00:05 |
|
|
Ondras83
|
varok...potřebuješ přesně to, co mám já...tvrdší, pohodlný, bez naklánění ...stabilizátory+tvrdší tlumiče
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
28.10.09, 10:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|