Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
Re: hučení v zatáčce
tak vnitrni kloub
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
12.12.11, 23:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
felicia1
|
už se shání poloosa
|
13.12.11, 17:26 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já mám taky hučení nad 3O filcka při přímém směru v zatáčce nehučí, klasika ložisko, až jsem shodil těhlici tak jsem zjistil že ložisko je OK, dal jsem nové protože už jsem ho měl tři msíce v mražáku a stará mi nadávalal, tak si říkám pneumatika je to hukot že ti vibruje i podlaha, dneska jsem konečně hodil zimní gumy a nic, hučí to furt stějně, homíky mám oba nové 2O.OOO km max to sou nervy furt
|
13.12.11, 19:49 |
|
|
felicia1
|
pak mě tedy napadá už pouze blbej odklon kola, popř nevyváženej kotouč, náboj, něco.... ale kolo to nebude, lea bych měl všech osm z pneuservisu se stejnou chybou. a každý dělali v jinym
|
13.12.11, 20:24 |
|
|
Billy Bob Bean
|
Jestli ti drnčí řadička, tak bych zkusil silenty na převodovce. Mě do zatáčky taky drnčela a výměna horního silentu to vyřešila.
_________________ Felicia 1.3 LXi, 50kW, rv. 95
Výroba hlikových celosvařených motokufrů BEGR
|
14.12.11, 13:14 |
|
|
felicia1
|
v tahu vibruje ať jedu rovně doleva nebo doprava, a při zatočení doleva pod plynem začne hopsat pomalu celym autem, je to to samý akorát silnějc. a když udělám hrabačku tak jakoby to auto nadskakuje se mi zdá
|
14.12.11, 14:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já měl učně tak jsem jim nechal moji feldu řeši, hučení při přímé jízdě, vibrace do podlahy u řidiče a vibrace do volantu na pravé straně straně klid, mirná úpravotočivá a vše utichlo, tak vyměnili, ložisko, poloosu kolo na levé straně a pořád stejné vibrace do volantu, pedálů a podlahy u řidiče, chlapci bezradní, prej převodovka, KO zatočil jsem s pravým kolem hukot jak kráva přhodil ložisko v kole a ticho
|
20.12.11, 12:56 |
|
|
felicia1
|
chlapi prosímvás jaká by byla normální cena za funkční převodvku z vrakáče, abych nedal moc, jaké s tím máte zkušenosti, a jak je náročný jí vyměnit? díky moc
|
7.3.12, 18:43 |
|
|
gokralik
|
Cena tak 500 - 1000 kč. Vyměnil bych při tom i spojku a přetěsnil. Výměna je jednoduchá, ale je třeba zajistit motor, páč mu sebereš dva ze tří závěsných bodů.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
7.3.12, 19:05 |
|
|
felicia1
|
tak za tu cenu si koupím rovnou dvě díky moc
|
7.3.12, 19:10 |
|
|
Miky Shade
|
Zdar nevím jak si na tom teď ale u našeho auto způsobuje hučení u pravého předního kola nepravidelně sjeté kotouče a destičky na opravu a výměnu všech dílů by se platilo kolem 6000 kč.
_________________ Miky
|
14.3.12, 16:37 |
|
|
felicia1
|
když z kopce brzdím motorem není to slyšet, ale jak mile vyřadím začne to bejt slyšet víc, to vypadá na převodovku.
|
14.3.12, 17:41 |
|
|
JannyMi
|
vyskusaj ci nemas volu strmena kotucovej brzdy ..... ja tie drziaky strmena mam vybehane a celi strmen mi chodi hore dole a ked brzdim vydava mi to hrozny zvuk tak isto mi ostavaju visiet brzdy
_________________ PEUGEOT PARTNER 1.9D DW8
|
10.4.12, 09:58 |
|
|
felicia1
|
děkuju za nápad, zkusím to
|
10.4.12, 17:00 |
|