Autor |
Zpráva |
DRYVER
|
Viky píše: Ale ta neupadnutelnost kola je to proc to delam.
Ja se jen tak nenapadne zeptam - kolikrat vam uz upadlo kolo?? Nic proti tobe Viky
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
16.3.08, 20:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
DRYVER píše: Viky píše: Ale ta neupadnutelnost kola je to proc to delam. Ja se jen tak nenapadne zeptam - kolikrat vam uz upadlo kolo?? Nic proti tobe Viky
Protoze nejsem uplnej debil (aspon myslim), tak jsem to dycky vcas vymenil, ale poloosu na ceste jsem mel uz aspon 3x.
Jinak upadly kolo je bezna zavada zpusobena spatnou udrzbou a v posledni dobje i nekvalitnim materialem novejch poloos a bubnu.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
16.3.08, 20:27 |
|
|
DRYVER
|
Viky píše: ale poloosu na ceste jsem mel uz aspon 3x.
Tim myslis jako ze se ti ukroutila, nebo ze napraskla, nebo ze jsi ju uz 3x na ceste menil??
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
16.3.08, 20:30 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Doplneni
Mimochodem, na dotaz Martina 007 jsem overil ze do Meteoru 2 se ten buben vejde taky.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Naposledy upravil Viky dne 16.3.08, 22:47, celkově upraveno 1
|
16.3.08, 20:31 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
DRYVER píše: Viky píše: ale poloosu na ceste jsem mel uz aspon 3x. Tim myslis jako ze se ti ukroutila, nebo ze napraskla, nebo ze jsi ju uz 3x na ceste menil??
Ze "napraskla" a ja jsem ji vymenil nez upadla.
Presneji, neda se rict napraskla.... ona se vpodstate vyhreje jak se furt ohejba v miste kde je vyzvejkanej kuzel v bubnu. Pozna se to tak ze to skripe, nekdy pomuze dotahnout matku. Kdyz to nepomuze, shanim novou poloosu a buben, resp. Posledni dobou proste dam jinou celou poloosu a cekam jestli byla dobra.
Jinak nekomu jinymu jsem poloosu po upadnuti uz taky menil.
Dokonce umim rychlovymenu poloosy bez sundani kola. Ale je to takovej dirty job na cesty.
|
16.3.08, 20:35 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
DRYVER píše: Viky píše: Ale ta neupadnutelnost kola je to proc to delam. Ja se jen tak nenapadne zeptam - kolikrat vam uz upadlo kolo?? Nic proti tobe Viky
dvakrát
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.3.08, 21:04 |
|
|
Jiri
|
kdyz sme teda u toho padani kol....co by ste me poradily na toho myho longa,... me zatim u zadne skodovky kolo neupadlo ale tam je to asi dost namahane....motor silnejsi...atd....napravy z 1203sem vyhodil asi dve do srotu...ale sehnal bych ji....ale co tedy je lepsi...tohle a nebo to predelat na vlecku.....
|
16.3.08, 21:11 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Jiri píše: kdyz sme teda u toho padani kol....co by ste me poradily na toho myho longa,... me zatim u zadne skodovky kolo neupadlo ale tam je to asi dost namahane....motor silnejsi...atd....napravy z 1203sem vyhodil asi dve do srotu...ale sehnal bych ji....ale co tedy je lepsi...tohle a nebo to predelat na vlecku.....
Predelat stovku na vlecku bude dost slozity z hlediska karosariny. Pridelat 1203 kyvku na 100ku je trochu strojariny. Na co se vic cejtis?
|
16.3.08, 21:48 |
|
|
Jiri
|
me se na te kyvce nelibi ten odklon kol...mam tam pruziny z rapida abych to netahal po zemi...ale zase to je starsne vysoko...a kdy do toho nekdo sedne tak je to akorat...a kola rovne...ale prazdny to je hnus jak je to vykloneny..jak tatra....na tech videich je to myslim videt...trochu...ta vlecka tam je jen otazka toho nosniku...asi...ted nevim...a ta 1203 je zase ale sirsi ne....ja tam mam emko a je to tam tak tak....a nebo pak neco z neceho uplne jinyho....
|
16.3.08, 21:55 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Jiri píše: me se na te kyvce nelibi ten odklon kol...mam tam pruziny z rapida abych to netahal po zemi...ale zase to je starsne vysoko...a kdy do toho nekdo sedne tak je to akorat...a kola rovne...ale prazdny to je hnus jak je to vykloneny..jak tatra....na tech videich je to myslim videt...trochu...ta vlecka tam je jen otazka toho nosniku...asi...ted nevim...a ta 1203 je zase ale sirsi ne....ja tam mam emko a je to tam tak tak....a nebo pak neco z neceho uplne jinyho....
No taky pruziny z Rapida jsou sice delsi, ale na kyvku moc mekky. Ty bys tam mel mit nejaky tvrdy pera, treba dat k normalnim perum jeste pridavny.
|
16.3.08, 22:39 |
|
|
fatal
rejpal
|
Vy mě s tím upadáváním kol strašíte...
|
16.3.08, 23:13 |
|
|
Šemik
|
Já se ztráty kola taky tak trochu bojím u Pastelky
Ale říkám si že o nápravu se staral Bukaj, matice je dobře dotažená, motor je sice 120L ale snažím se jezdit nenásilně vůči vozu Takže nemá nárok na upadnutí, i když má ta náprava najeto 175 000km
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
17.3.08, 13:06 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
me zatim ne,ale auto skripavy zvuky vydava,ale kdyz zataham za buben,tak vuli nema, jen nahoru a dolu, coz je vule v kamenech. zavada se pry pozna podle vule kdyz zatlacis poloosu s bubnem dovnitr, nesmi to jit..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
17.3.08, 13:17 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
kachnis píše: me zatim ne,ale auto skripavy zvuky vydava,ale kdyz zataham za buben,tak vuli nema, jen nahoru a dolu, coz je vule v kamenech. zavada se pry pozna podle vule kdyz zatlacis poloosu s bubnem dovnitr, nesmi to jit..
Ale to tahani dovnitr ven neznamena upadnuti poloosy ale jen posunuti toho opernyho krouzku ... Na druhym aute ktery nejezdi ta vule je a nijak to navedi
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
17.3.08, 13:19 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
taky mě kolo neupadlo, to auta s motorem na správný straně (781 a mladší) nedělají, ale viděl jsem za posledních několik let už dvě 742 ležící na zemi s urvaným kolem, což si myslím že při jejich dnešním množství na cestách je dost na to, aby se s tím někdo zabýval. Myslím, že to může být opravdu dost nebezpečné. Jsem zvědavý, co Viky vymyslí.
|
17.3.08, 13:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|